Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Arsenal - Liverpool


Spela!
Datum: Söndag 2024-01-07 17:30
Land: England
Liga: FA Cup
Spel: BLGM – Ja & över 2.5 mål
Odds: 1.84
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

1-1 här senast Arsenal och Liverpool ställdes mot varandra på Anfield, den här gången helt andra förutsättningar, FA Cupen här bör kunna öppna upp för lite fler mål.

FA Cupen såklart alltid en titel alla storklubbar vill åt men samtidigt är huvudfokus för både Arsenal och Liverpool Premier League den här säsongen och extra mycket så när möjligheterna att vinna PL är extra stor den här säsongen. Man City är någonstans hela tiden med såklart och infinner sig till och med före Arsenal numer, men absolut att Arsenal fortsatt starkt tror på det och såklart även Liverpool här som toppar PL just nu.

Vi tänker därför att matchbilden bör kunna vara en annan här på söndag, i jämförelse med hur det såg ut den 23 december på Anfield. Där stod otroligt mycket på spel, tre avgörande pinnar pratades det om inför och att även ett eventuellt nederlag, eller förlust, rent mental hade kunnat sätta stora spår. Här i FA Cupen märker man såklart tydligt en skillnad såhär inför, det vankas en stormatch här på söndag men absolut att man har tankarna på annat håll också. Det bör kunna sätta prägel på det här mötet.

Arsenal vet vi dessutom lite tydligare behöver gå för det här på Emirates Stadium, dessutom behöver Arsenal vända på en negativ trend och det här mötet är trots allt ett ypperligt läge att göra det. Vinna och någonstans ta med sig en vinst i i en stormatch till PL här framöver och på så vis sätter man även tonen, att man absolut inte ska räkna bort Arsenal. Samtidigt har man lite utrymme till att ta risker ändå, FA Cupen som sagt och ett något mer framåtlutat Arsenal räknar vi därför med att få se. Mål gör man därför med all säkerhet här, det gör man som oftast här på Emirates men vi utgår samtidigt från att Liverpool gör exakt samma sak, ingen Salah men absolut en matchbild vi tror kommer öppna upp för ett omställningsstarkt Liverpool.

Arsenal kliver in i söndagens fight fortsatt utan Timber, Partey, Tomiyasu, Vieira och Elneny, Zinchenko däremot sägs ha goda chanser att komma tillbaka här. Ännu inte helt spikat men vi räknar med att han i alla fall finns med på bänken här. Så okej förutsättningar rent truppmässigt får Arsenal som kommer att ställa fram ett starkt lag här, en del vila här framöver och det öppnar upp för att Arteta ändå ställer fram sina allra bästa lirare.

För Liverpools del är Matip, Bajcetic, Robertson, Szoboszlai, Thiago, Tsimikas, Endo och Salah här, de två sistnämnda på grund av mästerskapen i Afrika och Asien och här får vi ändå slå fast att Liverpool lider större sett till ett skadeläge, därför är även oddset något lägre på Arsenal och det är rimligt. Favorit ska de vara här på hemmaplan, i och med de här omständigheterna.

Men att välja Arsenal till under dubbla degen här mot Liverpool i FA Cupen är inte intressant i vår värld, vi tror som sagt snarare på målen här och att Liverpool helt klart är kapabla att göra fler. Pressen främst till vänster vilket är uppskattat för Liverpool trots allt. Vi klickar in BLGM – Ja & över 2.5 mål här till godkända 1.84 x insatsen hos speljätten ComeOn, 2-1 åt något håll här säger vi. Kanske 2-2. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se