Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Brentford - Wolves


Spela!
Datum: Fredag 2024-01-05 20:15
Land: England
Liga: FA Cup
Spel: 2 (dnb)
Odds: 2.07
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Insatsen lite mer än dubblas här inför fredagens fight mellan Brentford och Wolves den 5 januari. Omgång 3 i FA Cupen är det som gäller. Matchstart: 20:15.

En sistamatch här för både Brentford och Wolves på ett litet tag innan ett uppehåll tar fart på ungefär 15-17 dagar, FA Cupen är som sagt det som gäller och härifrån ger vi alltså gästerna Wolves ha störst chans till att faktiskt avancera, som natt och dag trots allt om vi tittar närmre och jämför Brentfords och Wolves formkurvor.

Brentford mår inget bra i dagsläget och ett litet uppehåll här tänker vi kommer enbart göra de väl, det har varit mycket fotboll och de har hamnat i en negativ spiral här där de sakta men säkert närmar sig ett nedflyttningsstreck i PL. Blott fyra pinnar ner till Luton och 18:e platsen numer, Frank är därför en aning pressad och uppenbarligen långt från optimalt att ha både Toney och Mbeumo out. Det har verkligen visat sig vara tyngre än förväntat och båda är alltså även out här på fredag. Wolves därför, med goda möjligheter här då de infinner sig i precis den motsatta situationen, frid och fröjd råder i det lägret och de kliver dessutom in här med tre raka vinster i ryggen. Just Brentford slog man alltså med 4-1 här så sent som den 27 december – även då på bortaplan.

Vi gillar därför också per automatik värdet till höger här, Wolves mår bättre och är helt enkelt det bättre laget, att de betalar över dubbla degen här och detta dessutom på dnb-marknaden, måste därför utnyttjas. Det är ett otroligt värde i och med att de slog det här Brentford bara för en vecka sen, följde dessutom upp den insatsen med att slå Everton med 3-0(!). Riktigt bra insatser.

Mbeumo, Toney, Henry, Hickey, Schade, Dasilva, Ajer och Baptiste är alla åtta definitivt out här för Brentford på fredag och även Ben Mee är detta på grund av en avstängning och det är därför bara att konstatera att förutsättningarna inte alls är optimala. Skadeläget såklart en detalj som verkligen försvårat läget för Brentford här under hösten och vi räknar med att skadeläget fortsatt gör detta, när det ser ut som det just gör. Jättetungt, det kommer vi inte från.

För Wolves del ser läget betydligt bättre ut här inför den sista fighten på 17 dagar, de har förvisso Hee-chan out här som är iväg på asiatiska mästerskapen och även Ait-Nouri och Traore, som lirar afrikanska för Algeriet respektive Mali missar här, men annars ser läget bra ut. Lemina out förvisso och även Castro men Pedro Neto är tillbaka här på fredag och det är en välkommen nyhet för O'Neil.

Ett formstarkt Wolves som spelar en otroligt bra fotboll just nu alltså, mot ett jätteformsvagt och sargat Brentford, vi har alla anledningar att testa Wolves (dnb) här till superfina 2.07x insatsen hos No Account Bet, ett värde som kraftigt sticker ut i vår värld och som måste testas. Wolves flyger just nu trots allt, nio mål på tre matcher och Brentford har samtidigt släppt in NIO mål på tre matcher. Tydliga siffror.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se