Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sevilla - Athletic Bilbao


Spela!
Datum: Torsdag 2024-01-04 19:15
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.80
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Sevilla numer med välkände Quique Sánchez Flores vid rodret, tre pinnar på två matcher så här långt – utmanar Bilbao om tre pinnar här?

Sevilla har bara tre poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket och det är minst sagt fascinerande att de, med den här truppen, under ännu en säsong, infinner sig där de gör. Tränarbyte efter tränarbyte och fortsatt i den här situationen alltså och det är på så många sätt häpnadsväckande. Tre pinnar ner efter 18 spelade omgångar, med blott 16 ihopspelade poäng – 3 vinster av 18 möjliga alltså.

Det är bara att konstatera att även årets säsong alltså ser ut att bli ett misslyckande för Sevilla, Quique Sanchez Flores in får vi se vad det innebär till slut men absolut att den mannen har en stor uppgift sig. Det är trots allt många nu som kämpat med att få ihop det här lagbygget och så här långt har vi fått se Sevilla under Quique i 180 minuter, det har resulterat i en 3-0-vinst mot Granada på bortaplan och så ett nederlag, vilket kom här närmst inför uppehållet mot Atletico Madrid på bortaplan. En bra start får vi slå fast, Atletico borta är en tuff uppgift trots allt och att bara förlora med 1-0 får anses vara ett okej utfall där. Bra reaktion dessutom att faktiskt vinna med 3-0 i Flores debut.

Det är dock bara att direkt slå fast att statusen är oklar på detta Sevilla i dagsläget, ny tuff uppgift väntar här mot Athletic Bilbao på torsdag och här agerar gästerna med all rätt favoriter inför. Bilbao med en jättefin säsong i La Liga så här långt, de agerar tabellfemma med blott tre pinnar upp till Barcelona och Atletico Madrid och har varit otroligt starka under hela hösten. De är dessutom inne i en jättefin period och är obesegrade i 10(!) raka matcher inför torsdagen, addera därtill att de bara släppt in ett mål på deras fyra senaste fighter. Vi bör därför kunna räkna med att Sevilla tappar nya poäng här, det är dock samtidigt inte läge att helt räkna bort ett Sevilla med en ny tränare vid rodret, vi vet att den typen av förändring brukar resultera i att ett lag vaknar till liv en aning och truppen är som sagt jättefin, här finns mängder av kvalité och man stod trots allt för en fin insats mot ett bra Atletico här inför uppehållet. Den får en investering i Bilbao att kännas ointressant, Bilbao dessutom bara med tre vinster på bortaplan den här säsongen – poängtapp alltså i fem av åtta bortamatcher. Sevilla bör därför ha saker och ting att säga till om här. Trots allt.

Sevilla kliver in i torsdagens fight fortsatt med ett par tunga avbräck i En-Nesyri, Lukebakio, Acuna, Navas, Bade och Lamela, och även Kouassi, Diaz och Pastor saknas sedan tidigare. En-Nesyri saknas i och med afrikanska mästerskapen som rullar igång här strax och resterande namn out med skador.

Även Bilbao kommer att lida på grund av afrikanska mästerskapen, Inaki Williams är out på grund av den anledningen och sett till skador så missar Garcia, Alvarez och Galarreta högst troligt alla tre det här mötet. Garcia definitivt out här i alla fall.

Med det sagt så kommer vi inte från att mycket talar för att Bilbao drar det längsta strået här på torsdag, de är betydligt bättre den här säsongen men absolut att Sevilla kan komma att såra Bilbao med Suso, Mir och Ocampos längst upp i banan. Tre mål som sagt mot Granada och vi räknar med att man även nätar här, här hemma har man trots allt garanterat mål framåt och har mer exakt har man gjort 13 mål på 9 matcher. En okej siffra i alla fall, de har dessutom bara förlorat två matcher här hemma, plockat poäng mot Real Madrid bland annat (1-1). Att man gör mål utgår vi därför från och vi gillar därför BLGM – Ja här till godkända 1.80x insatsen, bra värde i och med att Sevilla har en ny tränare och kommer att gå för det, dessutom har man målskillnaden 13-13 här på Estadio Sanchez Pizjuan. Tydliga siffror. 1-1 eller 2-1 åt något håll?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se