Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Girona - Atletico Madrid


Spela!
Datum: Onsdag 2024-01-03 21:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 2.50
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Girona som bekant delad etta här i La Liga och har absolut alla anledningar att gå för tre poäng här. Atletico Madrid med tre poängtapp på de fem senaste omgångarna.

En spännande fight är vad La Liga bjuder på här och wow så viktig den ändå är för detta Atletico Madrid som alltså riskerar att ligga 10(!) poäng bakom Girona och Real Madrid efter 19 spelade omgångar. Samtidigt riskerar man att glida ner på en fjärdeplats här och vinner Bilbao även de sin fight, ja då delar man helt plötsligt fjärdeplatsen med dem. Därför måste Atletico Madrid undvika ett nederlag till varje pris här men hemskt gärna vinna om man har planer på att faktiskt utmana Real om ett ligaguld den här säsongen. Den inställningen här, kan mycket väl fälla dem.

För Girona kommer absolut bara att köra här, i vanlig ordning. Vi räknar alltså med att de approachar det här mötet precis som alla andra då vi bara är 18 omgångar in, annorlunda kommer det såklart att se ut i omgång 27 och 28 om de slåss för Champions League. Då lär man vrida ner på saker och ting vid vissa lägen, men inte här och nu, det är alldeles för tidigt för det och den detaljen tycker vi starkt talar för hemmalaget i det här mötet.

En otrolig fin säsong så här långt från Gironas sida och vi kan helt enkelt inte blunda för det här inför onsdagens fight, de agerar tabelletta tillsammans med ett riktigt bra Real Madrid och det säger egentligen allt. 14 vinster av 18 möjliga lyder facit och då har de alltså bara förlorat en fotbollsmatch den här säsongen och dessutom gjort flest mål i La Liga. 42 mål på 18 matcher. Sen är det heller inte så att de tappat fart på något sätt, utan slog Barcelona så sent som den 10 december och detta med 4-2 på bortaplan. 3-0-vinst mot Alaves i omgången efter det och här närmst inför uppehållet inkasserade man ett 1-1-resultat mot Betis borta. Betis ett av seriens just nu formstarkaste lag. Atletico, räknar vi därför med får det riktigt jobbigt här på onsdag.

Yangel Herrera är fortsatt out för Gironas del men det är även en lirare man visat att man klarat sig utan här under de senaste veckorna, absolut en fin lirare men inget större avbräck slår vi fast efter Gironas senaste insatser i La Liga. Sedan tidigare är även Garcia, Casals, Artero och Villa out men det är lirare som inte hunnit sätta någon som helst avtryck den här säsongen. Därför slår vi fast att vi kommer att få se ett riktigt starkt Girona här på onsdag.

Atletico Madrid kommer samtidigt till spel här utan avstängde Soyuncu, Llorente, Barrios och Lemar är alla tre out på grund av skada. Annars är truppen intakt och det innebär att Simeone även han kan forma ett starkt lag här.

Så jämna förutsättningar slår vi fast men där vi ändå håller Girona något högre för dagen, Atletico har trots allt tappat fart här under de senaste veckorna och bara vunnit två av sina fem senaste ligafighter. Dessutom ska det nämnas att Atletico bara vunnit tre av åtta matcher på bortaplan den här säsongen, det är på hemmaplan som man flugit fram – seriens starkaste lag där med nio vinster av tio möjliga. Tydligt att hemmaplansfördelen väger tungt här, Girona otroligt fina här hemma och det finns därför anledningar att testa det raka spelet på hemmalaget till 2.50x insatsen hos Speedybet. Lite väl högt ändå då Girona toppar La Liga. 2-1?

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se