Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Getafe - Rayo Vallecano


Spela!
Datum: Tisdag 2024-01-02 17:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 2.50
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Getafe och Rayo Vallecano båda från södra Madrid här som drabbar samman under tisdagen, finfin match här och här håller vi hemmalaget högre.

Getafe med en superfin säsong så här långt i La Liga och med en överraskande sådan också sett till hur det hela slutade för deras del i fjol. Det är bara att konstatera att Bordalas ser ut att göra det igen alltså, senast han tränade laget ledde han dem till Europa och nu hittar vi alltså Getafe på en imponerande åttondeplats i tabellen med blott fyra(!) förluster den här säsongen. Lika många som tabelltrean Atletico Madrid.

Det är mäkta imponerande och det är bara att slå fast att detta Getafe är att räkna med, defensiven är urstark och de på så vis också otroligt pålitliga. Här hemma i Getafe har de alltså bara släppt in fyra(!) mål och det är lika många som Real Madrid har släppt in på Santiago Bernabeu, då är Real som bekant det laget i Europa som sett till totalen har släppt in minst mål. Det säger en del om detta Getafe, vi bör därför kunna räkna med att de i alla fall är med här under alla 90 minuter mot ett Rayo som har varit inne i en väldigt tung period här på slutet.

Rayo Vallecano även de med en fin säsong i år får vi slå fast då de har marginal ner till nedflyttningsstrecket, bara sex pinnar efter Getafe här och det är bra för en klubb av deras kaliber. Däremot är just Getafe alltså på väg upp och det här Rayo har gått i motsats riktning här under de senaste veckorna, de har tappat poäng i åtta raka omgångar i La Liga och dessutom förlorat fyra av sina sex senaste fighter. Två raka förluster lyder numer även facit efter matcher mot Valencia och Osasuna. Dessutom ska det nämnas att Rayo blivit nollade i fyra raka omgångar, det är ett stort problem såklart och en detalj vi inte riktigt kan blunda för här. Rayo ett lag som lider just nu och visst kan ett uppehåll ha gjort de väl, men absolut att Getafe i skrivande stund är det bättre laget. Vi måste därför bara utnyttja värdet spelbolagen ställer fram här, lite väl högt är det i och med förutsättningarna – även fastän mycket talar för att vi får se en jämn fight.

Oscar Rodriguez och Arambarri är numer Getafes två enda avbräck och det betyder alltså att Unal är uttagen här och tillgänglig för spel, kommer att inleda på bänken och får högst troligt minuterna mot Espanyol i cupspelet här framöver istället men Getafe med en Unal tillgänglig framöver, blir farliga. Han var lagets bästa målskytt och spelare i fjol och vi kan därför bara utgå från att man blir bättre, en otrolig bedrift att faktiskt ha presterat på den nivån man gjort under hösten, utan honom. Så superfina förutsättningar här inför tisdagen.

För Rayo Vallecanos del saknas definitivt Trejo här och Valentin är ett frågetecken och därmed osäker till spel, visar sig han vara out här, ja då är det helt klart ett försvagat Rayo vi har att göra med på tisdag. En nyckelspelare på mittfältet men även lagkapten i Rodriguez bygge med 15 starter så här långt den här säsongen.

Med det sagt så gillar vi alltså det raka spelet på Getafe här skarpt till 2.50x insatsen, känner spontant att det borde ligga på runt 2.20-2.30 i alla fall där 2.50 är en aning överdrivet. Där sticker Bethard ut hakan och det måste vi utnyttja i och med hur starka Getafe faktiskt varit här hemma under hösten. De har ännu inte förlorat en match på Coliseum Alfonso Pérez den här säsongen, samtidigt vunnit fem av åtta möjliga.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se