Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 1/1


Spela!
Datum: Måndag 2024-01-01 16:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Europatipset med en match från Premier League här under måndagen och så med ett stort, stort fokus på Championship därifrån hela 11 fighter hittar in. En sista fight från League One där möte mellan Derby och Peterborough väntar. Så ser kupongen ut och vår rad är klar, ni hittar den precis här nedanför och med det sagt så säger vi lycka till.

1. Liverpool – Newcastle, 1X

Liverpool en av kupongens stora favoriter och streckas närmre 80% här när Newcastle tittar förbi på Anfield, någonting måste vi göra med det favoritskapet, trots att Newcastle sett helt slutkörda ut. Anfield bör kunna få lite energi i dem, stormatch trots allt och här räknar vi med att man i alla fall ser bättre ut. Krysset därför ett spännande tecken att ha med. Trots skillnaden i dagsläget.

2. Blackburn – Rotherham, 1X

Blackburn streckas i skrivande stund högre än Liverpool och är det en sak vi vet om Blackburn så är det att de är allt annat än pålitliga, direkt ostabila till och med och deras resultatrad talar någonstans sitt tydliga språk (10-1-14). Krysset (16%) i princip obligatoriskt här – måste utnyttjas.

3. Bristol City – Millwall, 1 2

Vi sticker ut hakan även här en aning och klickar in Millwall då vi i dagsläget har att göra med en procentsats på under 20%, absolut en fin möjlighet då Millwall sett betydligt bättre ut här på slutet. De kommer närmst från vinst över Norwich och QPR och har inte släppt in ett mål sedan den 16 december. Ettan däremot ett given tecken att ha med här, en befogad favorit till vänster trots allt då formen är superfin i dagsläget – vunnit tre av sina fyra senaste fighter här i Championship.

4. Leeds – Birmingham, 1X

Leeds ett av två lag på Europatipset kupongen som streckas över 80% och det känner vi ändå att vi måste göra något med då Leeds har torskat två raka matcher – en vinst bara dessutom på de fem senaste omgångarna här i Championship. Krysset därför spännande här, kan komma att rensa riktigt fint.

5. Leicester – Huddersfield, 1

90% på Leicester här i skrivande stund men det finns samtidigt uppenbara anledningar till det, de är överlägset bäst i serien och det är sällan vi faktiskt skådat ett så här bra fotbollslag i Championship. Huddersfield samtidigt ett av de sämre lagen. 2-0 eller 3-0 och spiken nästintill given hela vägen upp till 100%.

6. Middlesbrough – Coventry, X2

Fint läge här att faktiskt titta till höger då Coventry är obesegrade i sex raka omgångar i Championship, de har dessutom bara förlorat en av sina tio senaste fighter och vi gillar därför X2 när Middlesbrough agerar favorit. Så länge de streckas över 50% så är det X2 som gäller i vår bok.

7. Norwich – Southampton, 2

En av de finare spikarna (53%) här på ett mycket bra Southampton som nu blickar upp mot andraplatsen och Ipswich efter en fantastisk period, de jagar sin femte raka vinst i Championship mot Norwich och har gjort 12 mål på de 4 vinstfighterna. Bör kunna vara ett gäng att räkna med här trots spel på bortaplan – Norwich formsvaga och nollade i två raka fighter.

8. Plymouth – Watford, 1X

Plymouth har nu under en lång tid – hela hösten – presterat på en väldigt fin nivå här på hemmaplan och vinsten är även deras mest vanliga utfall här. 7 vinster av 12 möjliga på Home Park och därför superläge att faktiskt börja strecka från vänster när Watford agerar favorit. 29%-25%-46%. 1X blir vårt val!

9. QPR – Cardiff, 1X2

En rimlig fight att bränna av sin helgardering på känner vi då QPR högst troligt når 50% här inför spelstopp, inget lag att lita på och vi jobbar därför gärna bortavinsten här. Däremot vet vi samtidigt hur Cardiff mår, ett lag alla faktiskt kan slå i dagsläget. 1X2!

10. Sheffield W – Hull, X2

20 poäng skiljer Sheffield W och Hull åt i dagsläget och den skillnaden är svår att blunda för, ena laget agerar nästjumbo med blott 5 vinster 25 omgångar in och Hull har samtidigt en kvalplats till PL intakt. Vi kan inte annat än att börja från höger men krysset ständigt ett bra komplement när vi väljer att göra just det, backa bortalaget. X2 känns superbra här.

11. Stoke – Ipswich, 2

Ipswich till under 50% i skrivande stund och det tvingar till slut fram en spik här, visst har formen varit nedåtgående här på slutet men här väntar fight mot ett betydligt sämre lag och man bör därför kunna studsa tillbaka. Nederlaget, Stoke mest vanliga utfall här hemma dessutom. Något betryggande här.

12. Swansea – West Bromwich, X2

Bara Leicester har släppt in färre mål än detta West Brom och ser vi till snittet, så släpper West Brom alltså in färre mål än ett per spelad fight. En solid defensiv, uppenbarligen är det så och de lagen känns alltid bra att backa. Vi backar därför också favoriten West Brom här, men i vanlig ordning är krysset ett bra komplement – Swansea med poäng i 8 av 12 hemmamatcher.

13. Derby – Peterborough, 1

Noll pinnar skiljer Derby och Peterborough åt i League One-tabellen och otroligt nog så skiljer heller inte målskillnaden de båda åt, 46 pinnar och +22. Derby däremot hemmalaget här och det laget i bättre form, tre raka vinster lyder facit och så har de även vunnit sju av sina åtta senaste fighter. Det får fälla avgörandet. Spiken testas!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se