Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Liverpool - Newcastle


Spela!
Datum: Måndag 2024-01-01 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.16
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Fortsatt en superfin toppstrid vi har att göra med här i Premier League och det är bara att njuta av det, inget Manchester City som stuckit iväg eller tvålagsrace mellan just dem och Liverpool. Utan här skiljer alltså blott – i skrivande stund – två pinnar tabellettan Liverpool och tabellfyran Arsenal åt i tabellen. Underbart!

Och det innebär såklart att Liverpool behöver göra jobbet här mot Newcastle hemma för att behålla förstaplatsen, Man City och Arsenal kliver om Liverpool vid vinst om Klopps gubbar tappar poäng här och det utgår vi från Liverpool inte kommer att tillåta. Man ställs mot ett tufft motstånd men absolut att man är mycket bättre för dagen i och med hur Newcastle sett ut här på slutet, det bör kunna spela en avgörande roll på Anfield på måndag.

För Newcastle är slitna, annorlunda kan vi faktiskt inte se på det utan konstaterar att Champions League tagit ordentligt på krafterna och att de nu först infinner sig på en niondeplats i tabellen. Med 13 pinnar upp till just Liverpool. Skillnaden uppenbar och addera därtill att Newcastle är seriens näst svagaste lag på bortaplan, blott en vinst och sex förluster av nio möjliga. Bara Sheffield United är sämre – Newcastle har alltså samlat på sig blott fem poäng på resande fot. Det är därför svårt att hitta argument som faktiskt talar för att gästerna plockar poäng här på måndag, fortsatt sargade och formen är jättesvag med fem förluster på de sju senaste matcherna. Här närmst föll man alltså mot Forest på hemmaplan med 3-1. Innan dess mot Luton med 1-0. Det ser inte alls bra ut.

Fortsatt ett liknande skadeläge hos Liverpool här inför måndagen som inför senast då Matip, Bajcetic, Robertson, Thiago, Mac Allister och Tsimikas högst troligt är out här, Mac Allister har fortsatt en chans att hinna tillbaka här och resterande namn missar definitivt det här mötet. En hanterbar situation för Liverpool, uppenbarligen är det så och vi har därför inga anledningar som helst att tro att de inte kommer upp i nivå här. Dessutom med en härlig press här i baken om att de fortsatt måste vinna fotbollsmatcher för att behålla sin position i tabellen, sund press och vi litar därför på hemmalaget här.

Newcastle har samtidigt fortsatt en lång lista av avbräck, Tonali, Pope, Murphy, Barnes, Lascelles, Willock, Anderson, Manquillo och Targett är alla out här och visst kan man fortsatt ställa fram ett starkt lag, men uppenbarligen är det ett gäng som inte mår alls bra för tillfället. Slitna och direkt svaga här under de senaste veckorna, och bortafacitet är direkt alarmerande. Det avgör den här bataljen.

Liverpool (-1.5 asian handicap) gillar vi därför skarpt här till 2.16x insatsen hos ComeOn, superfint värde i och med hur Newcastle sett ut här på slutet. Liverpool dessutom pålitliga här på Anfield, har gjort 22 mål på 9 matcher och vunnit 7 av 9 fighter. 2-0 eller 3-1!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se