Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Nottingham - Manchester United


Spela!
Datum: Lördag 2023-12-30 18:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1X
Odds: 1.77
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Nottingham Forest har siktet inställt på tre pinnar här när Man United tittar förbi. Goda chanser för hemmalaget. Wood och Elanga stekheta!

En efterlängtad vinst här för Nottingham mot Newcastle och en imponerande insats som skickade många tydliga signaler, absolut att Newcastle är slitna men att slå dem på St James' Park är absolut inte lätt och att dessutom göra tre mål är absolut inte något ett lag gör varje dag. Wood med hattricket dessutom och Elanga även han otroligt pigg och de detaljerna får en investering i hemmalaget att bli intressant här.

Nottingham har plockat poäng i mer än hälften av sina matcher på City Ground den här säsongen och även fastän formen här hemma inte alls är bra så har vi som sagt fått se lite signaler på att de börjar hitta rätt igen. Insatsen mot Bournemouth positiv, och mot Spurs var man även periodvis bra. Där borde man ha gjort mål i alla fall och vi tänker därför att man snabbt närmar sig poäng här på City Ground efter tre raka förluster. Bör kunna ske här när detta Manchester United kommer på besök.

Tuff bortafight är vad United har framför sig, det råder det inga som helst tvivel om och att detta United inte är att lita på, det vet vi vid det här laget. Absolut en mäktig vändning här närmst men den bör vi heller inte dra allt för stora slutstaser av, United är inte alls bra och vi tycker första 45 mot Aston Villa bara bekräftade det på nytt. Stora hål, ingen spelidé och så en svag offensiv, trots tre baljor. Positiva signaler i Garnacho och Hojlund, men absolut är det för tidigt att säga att de faktiskt är på gång. Det räcker bara att titta på hur få poäng de offensiva spelarna faktiskt har gjort i detta United den här säsongen. Direkt pinsamma siffror som uppenbarar sig framför en. United dessutom med blott åtta(!) mål på bortaplan den här säsongen, mindre än antal spelade fighter och även det en tydlig bekräftelse på att man faktiskt inte alls mår bra. Vi räknar därför med att de får det jobbigt här och gillar också värdet främst till vänster.

Awoniyi, Felipe, Sangare och Aurier är alla fyra definitivt out här för hemmalaget men Nottingham får tillbaka Boly från avstängning här och det är positivt. En viktig kugge det här och vi slår därmed fast att förutsättningarna ändå ser bra ut, i alla fall om vi jämför med hur dem ser ut för Manchester United – som alltså fortsatt lidit tungt här rent truppmässigt.

Martinez, Sancho, Malacia, Casemiro, Mount, Lindelöf, Maguire, Shaw, Amrabat, Diallo och Martial ser alla alltså ut att missa det här mötet för Manchester United på lördag, Shaw, Amrabat, Diallo och Martial har fortsatt en liten chans att kunna lira men absolut att det ser mörkt ut vilket innebär att man högt troligt kliver in här med 11 spelare out. Det är en lång lista och absolut att det tar på krafterna sett över tid, och just den här typen av lista har man fått jobba med under en längre tid nu. Den talar ständigt emot dem och även i det här fallet, att de lirar borta och knappt alltså har en spelidé.

Vi gillar som sagt värdet till vänster här och testar en slant på 1X som betalar godkända 1.77x insatsen hos ComeOn, United kommer att få det kämpigt här och därför är 1.77x också superintressant. Vi ska inte glömma att United redan har förlorat åtta matcher den här säsongen, på bortaplan har de dessutom tappat poäng i mer än hälften av sina matcher. 1-1?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se