Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 29/12


Spela!
Datum: Fredag 2023-12-29 20:44
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset fredag vecka 52. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 20:44. 2.5 miljoner kr i jackpot!

Europatipset med två matcher från Serie A och resterande från Championship! OBS! Vi har att göra med en hel Championship-omgång under tisdagen här och vi publicerar alltså redan vår analys under måndagen. Däremot kommer vi eventuellt att göra ändringar under veckans gång, så håll koll på det! Det ska dock nämnas att procenten redan hunnit sätta sig en aning här då kupongen legat live ett tag. Lycka till!

1. Genoa – Inter, X2

Genoa med en pinne mot Juventus i sin senaste hemmafight här på Luigi Ferraris och fint läge därför att plocka med krysset här när Inter streckas högt högt, det ska även nämnas att Genoa inte förlorat en fight här hemma sedan den 7 oktober. X, ett tecken att ha med.

2. Lazio – Frosinone, 1X

Lazio med en procentsats närmre 80%(!) och per automatik tvingar det med krysset här i match nummer 2, ett måste i princip då Lazio är oerhört ojämna och deras 7 vinster av 17 möjliga här i Serie A under hösten, bekräftar tydligt det hela. X! Men utgångstecknet samtidigt givet i ettan – Frosinone med ett jättesvagt bortafacit.

3. Birmingham – Bristol City, 1X

Jämn och knepig fight så här på förhand där vi tänker att hemmaplansfördelen får spela en avgörande roll, Birmingham med få förluster här på St Andrew's Trillion Trophy Stadium och en pinne bör det därför kunna bli här mot Bristol. 1X känns ok.

4. Cardiff – Leicester, 2

Seriens överlägset bästa fotbollslag i Leicester och någonstans blundar vi därför även för procenten till vänster, skillnaden så pass tydlig här och Leicester helt enkelt en favorit att backa – de har knappt tappat poäng här under hösten.

5. Coventry – Swansea, 1X

Coventry med blott ett nederlag på Ricoh Arena och därför även rimligt att backa dem här mot Swansea, en superjämn tillställning såhär på förhand dock och krysset ett bra komplement här. 1X agerar lås!

6. Huddersfield – Middlesbrough, 2

Middlesbrough lär inte kliva över 50-strecket vilket gör de till en superspännande spik här mot ett av seriens svagaste lag i Huddersfield. Hemmalaget har det inte alls lätt just nu och detta heller inte på hemmaplan – bara två lag är sämre sett till ”hemma”-tabellen. Vi kör spiken!

7. Hull – Blackburn, 1 2

Blackburn följer i princip exakt samma trend som i fjol då de i princip aldrig spelat oavgjort, vinner eller förlorar alltså och det har man även gjort den här säsongen – i alla fall förutom ett. Vi kör 12 och håller en tumme för att Blackburn drar det längsta strået här. Streckas till under 20%(!).

8. Ipswich – QPR, 1

En favorit att backa här i Ipswich då skillnaden är jättestor i dagsläget, toppen mot botten här och vi kan därför inte annat än att se Ipswich vinna tryggt. 2-0 eller 3-1. Spiken rimlig, hela vägen upp till 85%.

9. Millwall – Norwich, X2

Vi funderade först på en spik här på Norwich men landade någonstans i att krysset måste med, stort system här trots allt och det hade känts surt att falla på det. Norwich inte alls en garanti trots allt även fastän de höjt sig kraftigt här på slutet. X2 ska däremot vara heltäckande. Känns superbra.

10. Preston – Sheffield W, 1X2

Fina procent till höger här och även fastän Preston är en minst sagt befogad favorit, stänger vi alltså inte dörren för en skräll. Helgarderingen rimlig här och vi jobbar trots allt jackpoten och då måste vi sticka ut en aning. Kryss i alla fall. Det vore fint här när Preston streckas högt högt.

11. Rotherham – Sunderland, X2

Rotherham tabelljumbo i Championship och vi slår även fast att det kommer att bli spel i Leauge One för deras del nästa säsong, vinner alldeles för få matcher och försvaret känns även det för svagt för att det ska kunna gå. Bergsäkra X2 här.

12. Watford – Stoke, 1

En av kupongens stora favoriter i Watford men även rimligt att spika dem här hemma, de har växlat upp ordentligt och gör mycket mål. Det får spiken att kännas bra, alltid betryggande med gäng som mår bra rent offensivt. Vi räknar med att trenden fortsätter här.

13. West Bromwich – Leeds, X2

Inga procent som stuckit iväg på Leeds alls här och därför väljer vi heller inte att gå emot dem, hade vi närmat oss 60% på Leeds kanske 1X hade varit intressant men nu bara rimligt att faktiskt välja det bättre laget när streckfördelningen är så pass jämn. Superstarka detta Leeds dessutom.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se