Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 26/12


Spela!
Datum: Tisdag 2023-12-26 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Allt inför Stryktipset vecka 52. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher! Spelstopp 15:59. 26 miljoner(!) kr i jackpot!


Stryktipset med en minst sagt fin jackpot här under Boxing Day och vi konstaterar att traditionen lever vidare, en fin fotbollsdag som bekant och såklart är det endast, i vanlig ordning fokus på fotbollen från England. 4 matcher från Premier League här och resterande från Championship! Vi kör väl! Galna 26(!) miljoner kr i jackpot! Lycka till!

1. Manchester United – Aston Villa, X2

Givet att titta till höger här när Man United agerar favorit här hemma, mår fortsatt inte alls bra och förlorade klart här närmst mot West Ham. 2-0. Aston Villa är bättre. X2 känns jättebra, trots Villas kryss mot Sheffield. Här växlar de upp.

2. Burnley – Liverpool, 2

Viktig trea för Burnley här närmst på Craven Cottage men här är uppgiften större, man ställs mot ett guldjagande Liverpool och räcker helt enkelt inte till. Vi kör spiken hela vägen upp till 70%.

3. Bournemouth – Fulham, 1X

Fina Bournemouth fortsätter att gå starkt här i Premier League och rimligt därför att tro att de i alla fall plockar en pinne mot ett Fulham, vars tempo har blivit lägre här på slutet. Förlorade överraskande nog mot Burnley och det väcker oro. 1X känns bra. Värden en rimlig favorit.

4. Sheffield United – Luton, 1X2

Alla tecken! Något surt i och med den jämna streckfördelningen men vi kan inte annat än att klicka in helgarderingen här, vidöppen tillställning då både Sheffield och Luton kliver in uppumpade här. Fina insatser från båda sidor här närmst.

5. Ipswich – Leicester, X2

En 4-0-förlust mot Leeds här närmst för Ipswich och poängtapp innan dess, mot Norwich hemma. Leicester knapp favorit här och därför rimligt och bra läge att välja deras sida, de är överlägset bäst i Championship. Krysset ett fint komplement däremot, ska väl trots allt med i en seriefinal.

6. Birmingham – Stoke, 1

Birmingham blott tre pinnar före Stoke i tabellen men ettan gillar vi trots de jämna förutsättningarna på förhand, en fin spik trots allt till under 50% och det gäller att vara modig. Sen finns det heller inte hur många tecken som helst. Något skakigt här, men vi kör!

7. Coventry – Sheffield W, 1

Sheffield W ett av seriens sämsta lag och ännu mörkare siffror har de målat upp här på resande fot, 9 förluster av 11 möjliga lyder facit och vi kan därför inte annat än att faktiskt spika Coventry. Hela vägen upp till 70%, en rimlig spik. Sticker procenten iväg däremot, gäller det att vara vaken. Jackpot trots allt och där står man gärna som ensam vinnare. Men vi har samtidigt väldigt svårt att se det hända, klasskillnad här.

8. Huddersfield – Blackburn, X2

Två formsvaga gäng här i Huddersfield och Blackburn och en jättejämn streckfördelning med, Blackburn dock steget större här får vi trots allt slå fast då Huddersfield bara har tre gäng under sig i tabellen. Dessutom har de bara vunnit 1 av sina 11 senaste fighter. Så allvarligt är inte riktigt läget för gästerna. X2 känns ok här.

9. Hull – Sunderland, 1X

Hull med en fin höst här i Championship och de har även en kvalplats intakt i dagsläget, dessutom med blott två förluster på hemmaplan och därför känns 1X jättebra här också. Rimligt bara när Sunderland tappat poäng i 8 av 11 bortamatcher.

10. Rotherham – Middlesbrough, X2

Rotherham sämst i Championship just nu med blott 13 pinnar på kontot, vi kikar därför till höger här och placerar ut tvåan först och fyller på. Krysset alltid ett bra alternativ när väl favoriten agerar bortalag. Det har vi fått lära oss vid det här laget. Ska dock nämnas att spiken är spännande här till under 50%.

11. Southampton – Swansea, 1

Southampton har plockat poäng i 15(!) raka omgångar här i Championship och är numer en kandidat för direktplatsen till PL, det får vi slå fast trots att avståndet upp fortsatt är någorlunda stort. Otroligt bra just nu och pålitliga här hemma, krysset är däremot spännande när Southampton streckas högt och måste i princip med då vi inte har att göra med jättemånga tydliga favoriter. Det här är en favorit att fälla. Så enkelt är det. Vi hoppas på 1-1 här!

12. Watford – Bristol City, 1X

Bristol City gör inte alls mycket mål på resande fot och därför känns det jättebra att backa favoriten här i Watford, de förlorar sällan hemma och ska bara fixa poäng. Däremot bör Bristol ha lite att säga till om och krysset superspännande när Watford agerar klar favorit.

13. West Bromwich – Norwich, X2

West Bromwich före i tabellen här men de har tappat fart här på slutet samtidigt som Norwich har börjat hitta rätt igen, en bättre period för deras del och fint läge här därför att faktiskt titta till höger. Vi gillar X2 när West Bromwich agerar favorit och kör!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se