Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Betis - Girona


Spela!
Datum: Torsdag 2023-12-21 19:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1X & under 3.5 mål
Odds: 2.14
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Real Betis är fortsatt obesegrade här på Benito Villamarin och de är även det laget som släppt in minst mål på hemmaplan. Blott tre stycken. Tuff fight väntar Girona!

En superfin drabbning här i Sevilla när Real Betis och Girona drabbar samman och vi är alltså inte alls så säkra på att Girona toppar La Liga-tabellen efter torsdagens fighter. Det är uppenbarligen en stor uppgift de har framför sig här på Benito Villamarin och en uppgift inget lag i La Liga ännu klarat av utan alla åtta lag som varit på besök här har tappat poäng. Även Atletico och Real Madrid.

Vi tänker därför att även Girona stöter på en del problem här, det är bara rimligt att tro om man faktiskt har sett Betis lira här i Sevilla. De är otroligt solida och släpper i princip inte in några mål överhuvudtaget, det är bara att jämföra deras siffror med andra lag i serien för att förstå hur få mål de faktiskt släpper in. Atletico Madrid har 11 insläppta på hemmaplan den här säsongen, Girona har 10, Barca 9 och så Real Betis på 3. En sanslös siffra som bara är en bekräftelse på hur disciplinerade det här Betis är under Pellegrini.

Vi gillar därför dubbelchansen 1X skarpt här, kombinerat med ett underspel, för trots att Girona allt som oftast bjuder till i form av målglada tillställningar så talar mycket för att det kommer att se annorlunda ut här. Real Betis har lyckats sätta sin prägel på alla åtta matcher på Benito Villamarin så här långt, Atletico som är betydligt mer framåtlutade i år blev exempelvis nollade här, Real lirade 1-1 här så sent som den 9 december och vi ser därför en ny tillknäppt historia uppenbara sig här på torsdag.

Isco är avstängd här för Real Betis på torsdag och Rodriguez, Fekir, Bravo och Sabaly är alla skadade och missar definitivt det här mötet. Barta samtidigt ett frågetecken och därmed osäker till spel. Tungt tapp här såklart i Isco som är kreatören framåt, men i det här fallet gör det inte oss allt för mycket då underspelet bara känns bättre utan honom på banan.

För Gironas del är Herrera, Garcia, Casals, Artero och Villa alla fortfarande out här, och Tsygankov är som det ser ut i dagsläget inte helt 100. Han är därmed ett osäkert kort här på torsdag.

Med det sagt så tänker vi alltså att Betis i alla fall löser en pinne här, ingen Isco framåt talar för att hemmalaget upplever större problem i offensiven och då gör Betis inte alls sådär jättemycket mål. En balja här ser vi de eventuellt göra men inte mer än så. 19 mål på 17 matcher har det blivit så här långt. Under 3.5 mål känns också det som ett troligt utfall här, 1-1 eller 2-1 Betis. Eller kanske till och med 0-0. Betydligt tuffare uppgift det här för Girona än ett Barca borta, helt klart är det så. Vi räknar därför absolut inte med att de skapar lika mycket målchanser som då. 1X & under 3.5 mål till 2.14x insatsen testas hos speljätten No Account Bet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se