Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Alaves - Real Madrid


Spela!
Datum: Torsdag 2023-12-21 21:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Real HT/FT (2/2)
Odds: 2.50
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Supervärde ställs fram här hos Bethard inför Alaves – Real Madrid på torsdag. Stor skillnad här, trots alla avbräck hos bortalaget.

Botten mot toppen här i La Liga när Alaves agerar värd och Real Madrid kommer på besök, stor skillnad råder såhär inför och vi räknar även med att det hela blir tydligt när vi väl sätter fart här.

Så länge Girona infinner sig ovanför Real Madrid i tabellen bör vi rimligtvis kunna utgå från att de håller fokuset uppe här i La Liga även fastän matcher väntar mot den här typen av motstånd. Dessutom är det nog ändå så nu att Real har insett hur bra Girona faktiskt är, det finns absolut inget utrymme för underskattning längre och det tycker vi någonstans Gironas två senaste resultat ytterligare bekräftat. 4-2-vinst över Barcelona på bortaplan och sen när svårighetsgraden sänktes, körde man helt enkelt över just Alaves här senast med 3-0 på resultattavlan efter timmen spelad. De fortsätter att vinna matcher och de fortsätter att göra mål och spela riktigt bra, det bör betyda att Real sätter in ytterligare en växel i varje enstaka fight så länge de är tvåa.

Därför finns det alltså anledningar att tro att Real vinner torsdagens fight mot Alaves, Girona ställs mot Betis borta här under samma dag och ypperligt läge här därför att faktiskt bli etta för Real Madrid. Vi tänker därför att de kliver ut aggressivt här och helt enkelt visar var skåpet ska stå, man är så pass mycket bättre än Alaves och vi kan därför inte se annat än att man vinner det här relativt tryggt till slut.

Ny korsbandsskada för Real Madrid här i helgen och deras tredje den här säsongen alltså när Alaba klev av banan mot Villarreal och nu missar resten av säsongen och EM 2024. Jättetungt såklart då Militao även han åkt på en korsbandsskada tidigare, Courtois likaså och utöver detta är även Vini, Mendy, Carvajal, Camavinga och Guler out. Inte alls optimalt för Real Madrid såklart men absolut att man kan ställa fram ett starkt lag här i sista matchen för 2023. Rudiger och Nacho är fortsatt ett bra mittlås, Modric, Valverde och Kroos är ett hyfsat mittfält och så har vi även en stekhet Bellingham och Rodrygo på banan.

Alaves kliver in här med mittbacken Sedlar out och så är även Simeone borta på grund av skada. Annars är truppen intakt för Alaves.

Alaves räckte tydligt inte till mot Girona senast och där visade sig en aggressiv start från Girona vara den rätta approachen, man gick upp i en tidig ledning och hann även göra 2-0 innan halvtidsvilan. Det har Ancelotti säkerligen tittat på och lär upprepa samma typ av metod här, dvs ta initiativet direkt och pressa ner Alaves i banan. Gör Real detta är vi helt övertygade om att de redan i halvtid leder det här mötet, 2/2 gillar vi därför skarpt här till 2.50x insatsen hos Bethard. Supervärde säger vi då Real allt som oftast gör mål under första 45 – det har de gjort i fyra av sina fem senaste ligamatcher.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se