Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Wolfsburg - Bayern München


Spela!
Datum: Onsdag 2023-12-20 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: 2 & BLGM – Ja
Odds: 2.40
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Bayern München fortsatt med Bayer Leverkusen ovanför sig i tabellen här i Bundesliga, ständigt en morot såklart. Slår Wolfsburg på onsdag.

Bayer Leverkusen förväntas slå Bochum relativt tryggt hemma på BayArena på onsdag och det innebär att Bayern även de behöver göra jobbet här, om de inte ska riskera att hamna efter. Just nu fyra pinnar efter, men med en match mindre spelad vilket innebär att man i allra högsta grad är med, men i och med vilken fart Leverkusen har så finns det inget utrymme till att tappa ytterligare poäng här, utan vi utgår från att Bayern kliver ut med största möjliga fokus och ser till att göra jobbet på onsdag.

Wolfsburg är ett bra gäng, så är det, de förlorar sällan fotbollsmatcher här hemma och kommer säkerligen att vara med här under våren och slåss om Europa. Men absolut att man är det sämre laget här på onsdag, Wolfsburg infinner sig först på en niondeplats i tabellen och har dessutom ett minus i målskillnadskolumnen. Åtta förluster har det blivit så här långt och det är mycket, även fastän majoriteten kommit på bortaplan. Ett gäng Bayern bara ska besegra relativt enkelt i det här läget, där de som sagt har ett lag ovanför sig i tabellen.

Vi räknar med att Bayern kliver ut hårt direkt, lite som vanligt och får hål på sitt motstånd relativt tidigt. Däremot kan vi inte helt stänga dörren för det här Wolfsburg i och med att Bayern tenderar att kunna släppa till en del bakåt, Bundesliga överlag en liga som bjuder till i form av mål dessutom och vi tänker därför att vi trissar upp oddset här med hjälp av ett kombinationsspel. Bayern vinner men att båda lagen gör mål. Så brukar det trots allt se ut för Bayern när de väl agerar bortalag. Wolfsburg med fyra vinster av sju möjliga här hemma, 11 gjorda mål dessutom. 3-1 Bayern?

Tungt tapp här för Wolfsburg i Maxence Lacroix som är avstängd här efter ett rött kort senast, en av tre försvarare Wolfsburg tenderar att ställa upp med. Dessutom är Mattias Svanberg out med en huvudskada och Wimmer och Rogeiro ska även de nämnas som avbräck. Men helt okej förutsättningar för Wolfsburg alltså, det får vi trots allt konstatera och rent offensivt bör de kunna hålla nivån här hemma. Jonas Wind är frisk och otroligt fin i år, viktigt att han är med här – 9 mål på 15 starter har det hunnit bli för honom så här långt.

Bayern München kliver definitivt in i onsdagens fight utan Davies, Ulreich, Mazraoui, Coman, Gnabry och Sarr som alla är out här på grund av skada, Goretzka och Kimmich är två frågetecken här dessutom på grund av sjukdom. Högst troligt finns dock de båda med här, så lyder prognosen här från Tyskland under tisdagen.

Med det sagt så finns det alltså alla anledningar att tro att Wolfsburg kan komma att göra mål här hemma, det gör de i princip alltid och blir väldigt sällan nollade på Merck-Stadion am Böllenfalltor. Det har bara hänt en gång den här säsongen och det var faktiskt här senast hemma mot Freiburg, vilket någonstans talar för att man hittar nätmaskorna här istället, så är det. Bayern med fem insläppta mål här senast på bortaplan i Bundesliga dessutom, en engångsföreteelse kan man argumentera för men gör Eintracht fem bör Wolfsburg kunna göra ett här. Wind är stekhet trots allt. Vi säger 3-1 Bayern München och klickar in dem som vinnare, plus BLGM – Ja till superfina 2.40x insatsen hos No Account Bet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se