Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Athletic Bilbao - Las Palmas


Spela!
Datum: Onsdag 2023-12-20 21:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.15
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Athletic Bilbao med en superfin insats här närmst mot Atletico Madrid där de alltså vann klart, relativt enkelt till slut med 2-0 just här på hemmaplan. En insats och en trea som helt klart höjer förväntningarna på Bilbao här framöver, de har varit jättebra under hösten och har bara två pinnar upp till Atletico och fjärdeplatsen, tre poäng upp till Barca.

Vi kommer därför inte från att Bilbao håller på att genomföra en av sina starkare upplagor här i La Liga på många år, Champions League är inom räckhåll när snart halva säsongen är spelad och absolut att det är långt från något som tillhör vanligheterna. Därför bör vi kunna räkna med att fortsatt få se ett motiverat Bilbao här så länge det rullar på så här fint, Las Palmas som är en tuff nöt att knäcka blir ytterligare ett spännande test här, som vi i slutändan räknar med resulterar i att känslan förstärkt kring att Bilbao faktiskt är på riktigt här nu under Valverde, som verkligen fått saker och ting på plats.

Men vi konstatera alltså att Las Palmas är bra, en riktigt tuff nöt att knäcka då de faktiskt infinner sig bland de 10 främsta här i tabellen som nykomling. Det är minst sagt imponerande av dem, målskillnaden 15-14 sammanfattar lite vad detta är för typ av lag, ett hårtarbetande kollektiv med ett försvar som verkligen imponerat den här säsongen. Även deras bortaspel har gjort detta då de mäktat med tre vinster och ett kryss så här långt, i snitt släpper de dessutom bara in exakt ett mål per spelad match på resande fot. Det är en låg siffra trots allt, speciellt för en nykomling. Så Las Palmas räknar vi med står emot väl här på onsdag, inget målkalas här inte utan en ganska så tight fight där vi någonstans räknar med att Bilbao här hemma, till slut får till ett avgörande. De har betydligt mer spets i sitt lag och gör dessutom mycket mer mål än i fjol. Därför har de även vunnit alla dessa fighter. Mot Atletico Madrid exempelvis.

Oscar de Marcos, Dani Garcia och Yeray Alvarez missar alla tre garanterat den här matchen för Bilbaos del, dessutom har man två frågetecken i Muniain och Ruiz de Galarreta, men Muniain bör hinna tillbaka här efter ett par dagars sjukdom. Oavsett vad här, kan alltså Valverde ställa fram exakt samma lag som mot Atletico senast, och det får vi helt enkelt konstatera gick jättebra. Urstarka Bilbao i den fighten som sagt.

Las Palmas kliver samtidigt in här med ett jättetungt avbräck i Kirian Rodríguez, avstängd här och det blir intressant att se hur man klarar sig utan sin kanske viktigaste spelare i en så här tuff bortafight. Lagkapten trots allt och den spelaren med flest minuter den här säsongen efter keepern Álvaro Vallés. Araujo, Moleiro och Viera är alla fortsatt out med skador.

Kirian Rodriguez out, hemmaplansfördelen och spetsen i offensiven räknar vi alltså med blir tre detaljer som någonstans fäller avgörandet här på onsdag, Bilbao med sex vinster av nio möjliga här hemma och de har även gjort mycket mål, vilket känns betryggande. Att de blir nollade här har vi därför väldigt svårt att se. Bilbao & under 3.5 mål klickas in till fina 2.15x insatsen hos ComeOn, 2-0 eller 1-0 ser vi framför oss här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se