Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Madrid - Villarreal


Spela!
Datum: Söndag 2023-12-17 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 & under 4.5 mål
Odds: 1.91
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Villarreal med blott fyra vinster när vi infinner oss i mitten på december månad, absolut allt annat än godkänt för deras del. Hemmavinst är att vänta här.

Tränarbytet är gjort hos detta Villarreal och det har fått lite ordning på saker och ting men absolut att Villarreal först och främst behöver börja vinna fotbollsmatcher igen. En massa kryss leder de inte alls långt utan ska man ha något med Europa att göra nästa säsong, ja då behöver man plocka trepoängare.

För det börjar onekligen bli för sent för Villarreal, de har redan här i december månad alltså hela 13 poäng upp till sjätteplatsen och Real Sociedad, det är ett otroligt avstånd och då är det bara att slå fast att Sociedad dessutom är riktigt bra. Även lagen ovanför, Bilbao, Barcelona och Atletico Madrid bland annat. Tiden börjar rinna ut och den har nog kanske redan gjort det.

Ett Villarreal här alltså som vi ser Real Madrid bara vinna över här på hemmaplan, tabellen talar sitt tydliga språk här då 23 poäng skiljer lagen åt här inför omgång 17. Skillnaden är total och Real Madrid är som bekant superstabila, de vann alla sina matcher i Champions League under hösten och har här i ligaspelet inkasserat 12 vinster av 16 möjliga. Dessutom kliver de in här i söndagens fight med sex vinster på de sju senaste matcherna. Noll förluster. Vi kan därför inte annat än att blicka till vänster här i jakten på värde, värdet fortsatt intressant ifall vi kombinerar det raka spelet på Real med ett annat.

Real Madrid vet vi sedan tidigare lider av ett tungt skadeläge, men uppenbarligen, måste vi konstatera, ett hanterbart läge i truppen då man fortsatt ser till att vinna match efter match. Carvajal, Vini, Camavinga, Guler, Tchouameni, Militao och Courtois är alla out här men det innebär alltså samtidigt att Kroos, Modric och Valverde kommer att lira på ett mittfält. Kanske okej mittfält trots allt. Dessutom med en Bellingham och Rodrygo i storform längre upp, Joselu nätade även han här i CL senast, till och med två gånger om och lär därför även få förtroendet här. Så ett starkt Real här får vi slå fast.

För Villarreals del är Comesana, Mandi och Pino alla tre definitivt out här och Denis Suarez är ett frågetecken och därmed osäker till spel. Det innebär att Villarreal kan forma exakt samma lag som här i den senaste ligafighten mot Real Sociedad – den matchen förlorade Villarreal med 3-0 på hemmaplan.

Vi klickar därmed in Real Madrid som vi förväntar oss gör jobbet här, de är för bra för att inte vinna den här matchen och givetvis talar det faktum att Girona placerar sig ovanför i tabellen, även det extra mycket för Real här. Vi adderar dock till under 4.5 mål i matchen här som trissar upp oddset hela vägen upp till 1.91x degen. ComeOn är det som står för oddset och vi säger 2-0 Real Madrid här. Inget målkalas! Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se