Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester City - Crystal Palace


Spela!
Datum: Lördag 2023-12-16 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.06
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

En rutinseger är att vänta från Manchester Citys sida här på lördag, inte så mycket mer. Ingen Håland i hemmalägret som det ser ut nu heller.

Manchester City gjorde jobbet mot Röda Stjärnan här i veckan och detta trots att gruppvinsten redan var säkrad inför och trots att Pep bestämde sig för att rotera friskt i laget. Stor styrka där i och med att lirare som Bobb, Hamilton, Phillips och bland annat Lewis startade där dessutom de två förstnämnda båda hamnade i målprotokollet.

Så en härlig vecka så här långt för Pep och det är nog ändå skönt när man kliver in här i mötet mot Crystal Palace, VM för klubblag väntar som bekant här fyra dagar senare och schemat blir absolut allt annat än mindre intensivt. Många lag har vi fått se är slitna och skadedrabbade och att hela tiden ändra fokus, från CL, till PL och nu även i Citys fall till VM för klubblag, tär säkerligen det också lite på krafterna. Fokuset är kanske inte 100% i och med det hela tiden, för oavsett hur profesionella de här lirarna är så de fortsatt bara vanliga människor. Såklart. Att resa till Saudiarabien tar även det på krafterna och därför tänker vi även att Pep är intresserad av en sak här när Palace kommer på besök, tre pinnar – och ingenting annat.

Vi ser ett Manchester City här som kör på i vanlig ordning så länge det står 0-0, gör man däremot 2-0 så har vi väldigt svårt att se att man med en stor energi och bestämdhet ska gå för ett tredje- och fjärde mål, utan då lär man nog ändå slå av på takten en aning och hålla bollen inom laget. Att spara in de sista 10 här i alla fall. Inget målkalas tror vi av den anledningen, utan 2-0 eller 3-0 City här då Palace har en hyfsad defensiv. Formen må vara svag men försvara sig kan man faktiskt göra och speciellt i den här typen av matcher, där man allt som oftast inte gör bort sig. Palace dessutom ett av de lagen i serien som bjudit på minst mål på bortaplan den här säsongen. Blott 19 stycken.

Kevin De Bruyne som bekant fortsatt out för Manchester City och han väntas göra comeback här först om två veckor ungefär, Doku även han skadad och vi har samtidigt svårt att se att Håland eller Grealish ska riskeras här. Finns gott om ersättare hos detta City trots allt, vore det Arsenal så hade nog ändå Håland startat, men Palace hemma öppnar upp för ett annat namn längst upp i banan.

Crystal Palace kommer till spel utan Doucoure, Rak-Sakyi, Holding, Henderson, Eze, Ayew, Johnstone, Edouard och Lerma, även Mitchell är ett frågetecken här och därmed osäker till spel. Förstakeepern out alltså, även Lerma och Ayew två tydliga avbräck här och därmed får vi ändå slå fast att det är ett försvagat Palace vi har att göra med. Däremot tror vi inte det påverkar de allt för mycket i den här typen av match, annorlunda vore det vid ett möte mot West Ham som kan svänga åt båda håll här där små marginaler avgör. Mot City är det däremot enbart fokus på defensiven och speciellt här på Etihad.

Spelplanen tydlig därför för Palace som vi som sagt räknar med står emot okej, 1 & under 3.5 mål till 2.06x insatsen gillar vi därför mycket här hos No Account Bet. City inte alls intresserade av att vinna med 5-0 här utan ska bara göra jobbet innan avresan mot Saudiarabien. 3-0 City, inte mer.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se