Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Rennes - Villarreal


Spela!
Datum: Torsdag 2023-12-14 18:45
Land: Frankrike
Liga: Europa League
Spel: 2 (dnb)
Odds: 2.48
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Rennes har förlorat fyra av sina sju senaste matcher sett till alla tävlingar, finns alla anledningar för Villarreal att gå för vinsten och gruppsegern här. Supervärde till höger.

Ett mycket skakigt Rennes är vad vi har fått bevittna här under de senaste veckorna och trots en man mer på banan här mot Monaco i helgen lyckades Monaco utöka sin 1-0-ledning till 2-0 och sedan även vinna matchen med 2-1 här på Roazhon Park. Rennes kräftgång fortsätter alltså i Ligue 1 och de har numer förlorat sex av sina åtta senaste ligamatcher och infinner sig först på 13:e plats i tabellen med blott tre poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Ett numer allvarligt läge för Rennes får vi slå fast och därför är det bara att konstatera att Villarreal per automatik bör ha en god chans att vinna här och i sin tur även säkra gruppvinsten.

En tuff bortamatch är däremot vad detta är för Villarreal såklart, Rennes har gått bra i Europa League och står på fyra vinster av fem möjliga, men deras insatser i Ligue 1 kan vi helt enkelt inte blunda för här när värdet är så pass fint till höger. Stor morot i att vinna gruppen här i Europa League, Villarreal kommer därför med all säkerhet att gå för det här i och med att man gärna slipper ett Liverpool, Atalanta eller Leverkusen i ett slutspel. Man tar såklart hellre ett Molde, Toulouse eller Rangers.

Så ett motiverat Villarreal här i alla fall, det bör vi kunna räkna med och vi gillar därför också värdet på dem hos No Account Bet. 3.45x insatsen får vi för det raka spelet på dem just nu och det är väl ändå lite väl högt i och med formen på detta Rennes? Villarreal må även de ha det kämpigt i La Liga men de går i princip alltid långt i Europa och garanterar någon slags nivå här. De vann tävlingen så sent som under 2021 trots allt, någonting betyder det då man fortsatt har ett par lirare i truppen som fanns med under 20/21. Vi konstaterar därför att värdet är för bra här för att inte testas.

Rennes har inga avbräck i truppen här inför torsdagen utan de sägs ställa fram exakt samma manskap som här närmst mot Monaco i helgen. Så positiva förutsättningar rent truppmässigt i alla fall får vi konstatera.

För Villarreals del är fortsatt Moreno out här och Pedraza är avstängd, vilket innebär att Villarreal har två vänsterbackar out här. Inte optimalt men absolut ett hanterbart läge – här finns en stor bredd trots allt.

Villarreal (dnb) till 2.48x insatsen blir vårt speltips härifrån Frankrike på torsdag, bara rimligt att faktiskt klicka in oddset på dnb-marknaden i och med att det är en tuff bortafight som väntar här. Så är det. Vi tycker dock som sagt det lutar lite åt Villarreal här som har en ny tränare sedan den 13 november och sedan dess har Villarreal faktiskt bara förlorat en fight – av sex möjliga. Så man bör i alla fall stå emot ett så pass här formsvagt Rennes i alla fall, till detta värdet är det oavsett vad ett superintressant spel. 2-1 Villarreal!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se