Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Union Berlin - Real Madrid


Spela!
Datum: Tisdag 2023-12-12 21:00
Land: Tysland
Liga: Champions League
Spel: 2
Odds: 1.85
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Otroligt värde som Bethard ställer fram här inför tisdagens fight mellan Union Berlin och Real Madrid. Vi klickar in Real Madrid som vinnare.

Motivationsfaktorn den enda detaljen här som faktiskt talar emot ett annat utfall än en bortavinst i Berlin på tisdag då Union lirar om tredjeplatsen här. Real Madrid som bekant i topp av gruppen på full pott här inför den sista omgången och därför kan Ancelotti komma att rotera en aning här, men absolut att vi kommer att få se ett bra Real-lag på banan då det trots allt vankas Champions League-fotboll. Och här i Champions League brukar vi som bekant kunna räkna med Los Blancos.

Och därför är det bara att klicka in Real Madrid som vinnare även här, en stor anledning till att faktiskt göra det är just värdet som Bethard ställer fram här, ett par decimaler för högt känner vi för att i alla fall vi ska kunna låta bli. En annan anledning är Real Madrids defensiv, den har minst sagt varit otrolig den här säsongen och Real garanterar tack vare detta alltid bra insatser. De är alltid med i alla 90 minuter och då brukar de till slut även kunna gå segrande ur de flesta bataljerna i och med vilken kvalité man faktiskt har på banan. Real Madrid har släppt in 15 mål på 21 matcher den här säsongen. Union Berlin? 35 insläppta på 18 matcher.

Så stor skillnad sett till defensiven här med andra ord och det tänker vi även fäller avgörandet, vi vet även att Union Berlin har haft en katastrofal säsong i Bundesliga så här långt och att de först placerar sig på en 15:e plats i tabellen med blott 3 vinster på 13 omgångar. Visst har tränarbytet gett en effekt här nu och Union Berlin vann även sin första match här i helgen sedan den 26 augusti, 3-1 mot Gladbach men här ska det nämnas att Gladbach faktiskt varit direkt sorgliga den här säsongen. Blott en vinst på bortaplan med 21(!) insläppta mål på 7 matcher. Vi är därför försiktiga med att dra allt för stora slutsatser av det mötet och konstaterar istället bara att skillnaden är stor här när ett Union Berlin och Real Madrid ställs mot varandra. Oavsett förutsättningar. Real brukar dessutom kunna må ganska bra när de bara får gå ut och lira sin boll, utan någon som helst press. För här har vi numer ett par unga lirare som gärna vill visa upp sig och det ska räcka här mot ett så pass svagt Union Berlin.

Union Berlin kliver in i tisdagens fight utan Bonucci och Tousart som båda är avstängda här och så har man även Becker och Doekhi out på grund av skada. Sett till senaste CL-fighten mot Braga (1-1) tvingas man därför till ett byte här, Tousart out och eventuellt Haberer in.

Real Madrid kommer samtidigt till spel utan Carvajal, Vini, Camavinga, Guler, Tchouameni, Militao och Courtois, inget nytt läge dock utan det här är lirare man fått klara sig utan under en längre tid, i alla fall om vi bortser från den förstnämnda där. Enligt spanska tidningar kommer Real att ställa upp med följande elva;
Kepa; Vazquez, Alaba, Nacho, Mendy; Valverde, Ceballos, Modric; Diaz; Rodrygo, Joselu

Ett tillräckligt starkt Real Madrid-lag här helt enkelt, vi kan dessutom se en Bellingham få kliva in här och vi konstaterar därför bara att Real bör ha väldigt goda chanser att vinna. Det ska även nämnas att Rodrygo är otroligt formstark och att målen från honom varit lite av en garanti här på slutet, det känns bra i och med att Joselu inte direkt hittat rätt. Real Madrid vinnare till 1.85x insatsen hos Bethard klickas därför in här, det är fint värde i vår bok.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se