Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Napoli - Braga


Spela!
Datum: Tisdag 2023-12-12 21:00
Land: Italien
Liga: Champions League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.75
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Braga har fortsatt en chans att säkra ett avancemang här i Champions League, för det krävs dock en tvåmålsvinst i Neapel på tisdag.

Real Madrid står på 15 poäng och toppar som bekant även då gruppen här före just Napoli på 7 pinnar och Braga på 4 pinnar. Union Berlin ställs mot Real på hemmaplan och kliver vid vinst där om Braga om Braga förlorar mot Napoli och så lyder alltså förutsättningarna här inför den sista omgången på tisdag.

Braga kan alltså vid vinst här och mer exakt en tvåmålsseger säkra ett avancemang till slutspelet men de riskerar också att åka ur Europa helt vid ett nederlag om Union Berlin vinner. Krysset räcker däremot för Braga för vidare spel i Europa League men någonting säger oss att de endast ställer in siktet på att vinna över Napoli och detta med två mål, ingenting annat. För chansen den finns och det är en dröm vi tror kommer att leva hela vägen in i matchminut nummer 90.

För Napoli har absolut allt annat än övertygat så här långt under säsongen 23/24, de har slarvart otroligt mycket här i Champions League och släppt in hela nio mål på fem matcher. De misslyckades dessutom med att slå Europas då formsvagaste gäng i Union Berlin på hemmaplan. 1-1 slutade det mötet och ser vi till Napolis form överlag här på slutet, ja då kan vi konstatera att de förlorat fyra av sina fem senaste matcher och bara vunnit en fotbollsmatch sedan den 4 november. Addera därtill att Napoli har släppt in åtta mål på sina tre senaste matcher. Braga har därför alla anledningar att gå för det här på tisdag.

Jens Cajuste, Olivera och Rui är alla tre definitivt out här på tisdag för Napolis del och Kvaratskhelia är ett frågetecken, stort avbräck såklart om han inte kommer till spel här men det rör sig samtidigt inte om någon skada utan sjukdom. Ska därför högst troligt finnas med här.

För Bragas del ser truppläget väldigt bra ut får vi konstatera då man inte har en enda skada i truppen, bara Sikou Niakaté är out här och detta på grund av avstängning. Det tror vi helt enkelt innebär att Braga kliver ut här på banan och visar att de först och främst är intresserade av att vinna, att de går för det med en offensiv approach och att det i slutändan resulterar i att vi får bevittna mål åt båda håll här. För här får vi trots allt utgå från att Real besegrar Union Berlin, det är med den inställningen Braga kliver in här med och därför har de inte allt för mycket att förlora. Gör de 1-0 här så kommer de bara att köra och det i sin tur talar även för att Napoli kommer att bjudas på ytor.

Vi ser det därför som ett väldigt troligt utfall att både Napoli och Braga hittar rätt åtminstone vid ett tillfälle här, Napoli har bara hållit nollan intakt i en av sina åtta senaste matcher och BLGM – Ja har suttit fint i Bragas fyra senaste fighter sett till alla tävlingar. Portugiserna ständigt offensiva och målglada. BLGM – Ja är därför också superintressant till 1.75x insatsen här hos ComeOn, allt över 1.70 är fint värde säger vi.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se