Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Barcelona - Girona


Spela!
Datum: Söndag 2023-12-10 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Över 3.0 mål
Odds: 1.84
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Girona i topp av La Liga-tabellen tillsammans med Real Madrid efter 15 spelade omgångar. Uppenbarligen ingen tillfällighet det här, Barca lär få det tufft här.

Girona är det laget i La Liga som gjort flest mål efter 15 spelade omgångar och chansen är stor att de alltså kan stoltsera med den bedriften även efter 19 spelade omgångar, för varför inte? Alltså flest mål halvvägs in på 23/24, och det är därför bara att konstatera att det här inte alls handlar om någon tillfällighet utan Girona är att räkna med och Gironas offensiv, ännu mer. Vi tänker därför att de bör kunna såra det här Barca på söndag och därför även per automatik kunna göra match av det här derbyt.

För Barcelona vet vi inte alls lirat på topp under säsongen 23/24, de är en bit ifrån den där absoluta toppen och visst slog de Atletico här närmst vilket var jättebra, en positiv insats som Barca på alla sätt och vis behövde efter alla svaga insatser under de senaste veckorna. Men här kommer vi inte ifrån att Girona placerar sig före i en tabell och att Barca bör kunna vara illa ute av den anledningen. De har kryssat mot Rayo, förlorat mot Shakhtar och även lirat 2-2 mot Granada inte allt för längesen. De är minst sagt mänskliga även här i La Liga.

Vi kommer därför absolut att låta bli en investering i Barca, högst troligt vinner de nog ändå den här fighten till slut i och med kvalitén man har i truppen men värdet är fortfarande helt ointressant till vänster i vår värld. Målen däremot är spännande här då båda de här lagen gör mycket mål, Girona släpper dessutom in mer än ett mål i snitt/match och det öppnar upp för ett litet målkalas här i Barcelona på söndag.

Inigo Martinez, Marcos Alonso, Gavi och Ter Stegen alla fyra out här för Barcas del på söndag vilket innebär att Xavi kan ställa fram exakt samma lag här som senast i vinstmatchen mot Atletico Madrid. Positivit!

För Gironas del är fortsatt Villa, Artero, Casals och Garcia out sedan tidigare och här närmst i ligaspelet mot Valencia åkte man på ett nytt avbräck i form av Yangel Herrera. Det är en fin lirare Girona kommer att sakna på ett mittfält men de fyra förstnämnda har inte lirat en minut i år, vilket innebär att hemmalaget trots allt kliver in här i jättefint slag. Här finns gott om poängspelare och viktigast här är att Dovbyk är med, sju mål och fyra assist så här långt och överlägset etta i den interna poängligan. Stuani med 5+1 och Savio med 4+4 är även de tillgängliga.

Därför bör Girona kunna bjuda upp till kamp här trots ett tufft motstånd, minst ett mål eller till och med två ska man kunna göra här och vi gillar därför även över 3.0 mål (asian) till fina 1.84x insatsen hos No Account Bet. Insatsen tillbaka vid exakt tre mål här alltså, känns superbra då Barca snittar 2.00 mål/match här hemma i La Liga. I Champions League lyder målsnittet 3.00 mål/match.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se