Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Getafe - Valencia


Spela!
Datum: Fredag 2023-12-08 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 2.73
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Getafe med ett jättefint facit här på Coliseum Alfonso Pérez i år, är fortsatt obesegrade här hemma med blott fyra insläppta mål. Därför supervärde här till vänster.

La Liga förtjänar någonstans ett Getafe med Bordalas vid rodret, det är vår åsikt här som följt La Liga sedan alltid i princip och även under den här sessionen så har den spanska tränaren lyckats sätta precis det han satte senast han bossade över laget. Getafe är svårslagna och otroligt tuffa att ställas mot, man tappade i princip hela den identiteten när Bordalas lämnade klubben 2021 och under de två åren han var borta (coachade just Valencia här under den perioden), så Getafe sånär på att åka ur La Liga. Han skörde som bekant stora framgångar i Getafe och tog klubben bland annat ut i Europa och till en historisk femteplats här i La Liga under säsongen 18/19. I fjol däremot, under Quique Sánchez Flores stod Getafe bara ett poäng ifrån nedflyttning efter 38 spelade omgångar.

Så det är minst sagt härligt att ha Getafe tillbaka på den övre delen av tabellhalvan och det är bara att konstatera att Bordalas därför är rätt man för jobbet. Vi hittar laget på en tiondeplats i tabellen med blott fyra(!) förluster på kontot, Atletico Madrid har exempelvis tre, Bilbao har även de 3 och Sociedad likaså. Så man är uppenbarligen otroligt svårslagna och här hemma på Coliseum Alfonso Pérez är resultatraden ännu mer imponerande, Getafe har ännu inte förlorat en match här i södra Madrid utan vunnit fyra av sju möjliga och bara noterats för blott fyra(!) baklängesmål. Med den siffran är man nästan bäst i La Liga, bara Real Madrid, Real Betis och Valencia är bättre. Vi känner oss därför trygga i att slå fast att Getafe kommer att göra upp om alla tre poäng här mot Valencia på fredag, allt talar för att de är med under alla dessa 90 minuter och då blir per automatik även värdet spännande till vänster när ComeOn ställer fram ett så pass fint odds här.

För Valencia må även de vara svårslagna och svåra att få hål på, men det är på Mestalla. Inte alls samma Valencia här på resande fot får vi konstatera då de har släppt in 17(!) av sina 20 mål just här på bortaplan. 3 vs 17 alltså. Skillnaden är enorm och Valencia har dessutom bara vunnit en enstaka fight utanför Mestalla, vi har därför alla anledningar att tro att hemmaplansfördelen kan komma att fälla avgörandet här.

Alderete, Rico och Suarez är alla tre avstänga här för Getafe på fredag och det är tre tunga avbräck, i alla fall två av dem får vi slå fast och det här är en detalj att ta hänsyn till här inför mötet mot Valencia. Vi kan inte underskatta det faktum men vill samtidigt lyfta en annan intressant aspekt som berör detta. Getafe är ett kollektiv först och främst, ett lag som lite påminner om ett Atletico eller Liverpool under Klopp där spelidén är otroligt tydlig. Alla vet vad som ska göras och tidigare när man haft avbräck, så har man faktiskt löst uppgiften med bravur i och med att nästa man bara klivit in och presterat. Det är sällan någon gör bort sig här i Getafe och att de släppt in fyra mål här hemma är bara en bekräftelse på det. De lirade mot ett formstarkt Betis utan Alderete och löste uppgiften galant, detsamma mot Villarreal där de dessutom höll nollan. För här finns en Djene att slänga fram, Mitrovic är frisk och så har man även Alvarez som varit riktigt bra rent defensivt. Vi känner därför att Getafe fortsatt är en intressant investering till otroliga 2.73x insatsen.

För det ska samtidigt nämnas att Valencia kliver in i det här mötet med, först och främst tre raka poängtapp här i La Liga, men även med en direkt pinsam insats mot division 5(!)-laget Arosa SC här närmst i Copa del Rey. Den matchen lirade de här i tisdags och det ska lyftas, att Valencia var det sämre laget i matchen, detta TROTS att de ställde fram ett starkt manskap. Fyra divisioner ner och den svaga insatsen, visst vann de till slut (1-0) men det är en fortsatt en svag insats man bär med sig in här. Dessutom ser Diego Lopez ut att missa det här mötet, även lagkaptenen Gaya och Almeida är out.

Så avbräck finns därför i båda läger och vi kommer därför som sagt att klicka in Getafe som vinnare här på hemmaplan, de har bara förlorat 1 av sina 11 senaste matcher sett till alla tävlingar och det är imponerande, minst sagt. 2.73x för det raka spelet måste därför bara testas här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se