Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Everton - Newcastle


Spela!
Datum: Torsdag 2023-12-07 20:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 1.92
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

En fight Everton mycket väl kan vinna här på Goodison Park. Bara fem lag i Premier League har en sämre poängskörd än Newcastle på bortaplan.

Ett formstarkt Everton som entrar torsdagens möte får vi slå fast då de har vunnit fem av sina åtta senaste matcher sett till alla tävlingar, dessutom har de bara förlorat en enstaka fight sedan den 21 oktober och detta mot United, i en match där Everton nog ändå hade fått med sig någonting om det inte vore för Garnachos drömmål. De hade i alla fall inte torskat med 3-0.

Så ett Everton inne i en bra period och här närmst vann de som bekant över Forest på bortaplan med 1-0, trots poängavdraget så talar därför det mesta för att man faktiskt löser ett nytt kontrakt även nästa säsong då man trots allt har Luton ovanför sig här på säker mark, två pinnar upp bara dessutom och vi räknar därför med det här revanschsugna Everton. Även här på torsdag när Newcastle tittar förbi.

Att Everton står emot väl här är något vi utgår från i och med Newcastles svaga bortafacit, de har bara vunnit en fight på resande fot och det talar sitt tydliga språk, Everton har alla anledningar att tro på poäng här och en tät tillställning är med all säkerhet att vänta. Små marginaler kommer att avgöra det här mötet, den känslan är extra stark då Newcastle som bekant har mycket avbräck. Hade de däremot jobbat med en fullt frisk trupp, ja då kanske värdet till höger vore mer spännande. I det här fallet dock utgår vi från att få se en målsnål fight där vi mycket väl kan ha 0-0 en bra bit in i matchen, Everton har inte direkt bjussat på några målglada tillställningar på Goodison utan 14 mål har vi fått se på 7 matcher och inget lag i PL har en lägre siffra än den. Underspelet är därför också intressant här.

Onana sägs missa torsdagens fight för Everton men det finns fortsatt en chans att Calvert-Lewin hinner tillbaka, sägs ha en 50-procentig chans att lira i dagsläget. Andre Gomes är däremot out och även fortsatt Alli, men den sistnämnda är nu på väg tillbaka här och sägs kunna göra comeback under Boxing Day.

Newcastle däremot har hela 12(!) namn på en frånvaro lista här inför torsdagen, Tonali, Pope, Murphy, Burn, Wilson, Anderson, Longstaff, Botman, Willock, Barnes, Manquillo och Targett är alla out här alltså och det är bara att konstatera att vi har att göra med ett sargat Newcastle. Visst har de en fin bredd på truppen men det här är nästintill en unik situaiton och det har uppenbarligen tagit på krafterna att lira så intensivt under hösten. En positiv nyhet är i alla fall att Gordon sägs kunna lira här.

Med det sagt så har som sagt Everton alla anledningar att gå för det här på torsdag, vi är dock försiktiga med att klicka in de som vinnare i och med Newcastles, trots alla avbräck, fina nivå. De var så när på att besegra PSG i Champions League i det här skicket och slog som bekant United här närmst efter att ha varit överlägsna. Därför gillar vi under 2.5 mål mer här till 1.92x insatsen, båda lagen kommer närmst från 1-0-vinster och Everton tenderar att kunna sätta sin egen prägel på matcherna här på Goodison. Lyckas man med detta, blir det en väldigt tight kamp det här. Oddset hittar ni hos Speedybet som har en ny licens! Det innebär att ALLA, från den 5 december kan hämta hem uppåt mot 1500 kr gratisspel av dem via länken precis här nedanför. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se