Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sheffield United - Liverpool


Spela!
Datum: Onsdag 2023-12-06 20:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.48
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Mitt i veckan omgångar, när schemat är som mest intensivt tenderar att kunna bjuda på något mer tillknäppta tillställningar. Så blir det här.

Liverpool bjöd till i form av ett otroligt målkalas här närmst på Anfield när Fulham tittade förbi, 4-3 skrevs slutresultatet till där och det var en match hemmalaget nog ändå borde ha avgjort tidigare. Däremot blev det tre pinnar vilket är det viktigaste såklart och den trean innebär alltså att Liverpool fortsatt infinner sig bland de två främsta i Premier League-tabellen. Med två pinnar upp till tabellettan Arsenal.

Och här på onsdag talar nu det mesta såklart för att Liverpool vinner igen, de ställs även mot Palace här i nästa omgång och bjuds på ett ypperligt läge till att fortsätta vinna fotbollsmatcher och exakt så förväntar vi oss att det blir. För det här Liverpool mår riktigt bra i dagsläget och även fastän de brukar ha det lite tuffare just på bortaplan, så räknar vi med att de till slut gör jobbet här och även på Selhurst Park tre dagar senare.

Sheffield United kommer dock såklart att göra allt i sin makt för att göra match av det här, tabelljumbo här efter 14 spelade omgångar med 11 förluster på kontot är ingen trevlig sits att vara i men midweek, en ny tränare och det faktum att Liverpool gör betydligt färre mål på bortaplan, talar trots allt för att Sheffield kan komma att stå emot relativt bra här i alla fall. Vi räknar samtidigt inte med att hemmalaget får hål på detta Liverpool, de gör få av det slaget och Liverpool bör vara en aning mer på sin vakt här efter tre insläppta mot Fulham. Dessutom ser vi ett Liverpool här främst fokusera på att inkassera en trea, och inte så mycket mer än så, utan en rutinseger och så fokus på att ladda om batterierna här till nästa fight i helgen. Max 3-0 Liverpool.

Sheffield kommer till spel här utan Basham, Norrington-Davies, Egan, Davies, Jebbison, McBurnie, Brewster och Baldock, McBurnie som är avstängd här är ett avbräck i offensiven får vi konstatera och den detaljen talar bara ännu mer för att Sheffield går av banan mållösa här på onsdag. Dessutom är man inte helt överraskande det laget som gjort minst mål i PL den här säsongen – blott 11 mål på 14 matcher alltså.

För Liverpools del saknas fortsatt Thiago, Robertson, Jota, Becker och Bajcetic och här senast mot Fulham klev även Matip av banan skadad, han missar nu med all säkerhet onsdagens fight.

Med det sagt så ser vi en 2-0 eller 3-0-vinst här för Liverpool, de har gjort 21 mål på 7 matcher på Anfield den här säsongen och vunnit ALLA matcher där, men på bortaplan så är det alltså helt andra siffror som uppenbarar sig. Liverpool med blott två vinster av sju möjliga här på resande fot, samt med blott 11 gjorda mål. Skillnaden är enorm och den lär kunna vara närvarande här också, vi gillar därför Liverpool & under 3.5 mål skarpt här till 2.48x insatsen hos No Account Bet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se