Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Las Palmas - Getafe


Spela!
Datum: Fredag 2023-12-01 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: X2 & under 2.5 mål
Odds: 2.16
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Ett möte från La Liga under fredagen där det liras boll på ön och i Las Palmas, tät tillställning är att vänta här och få mål bör man kunna räkna med.

Las Palmas på en 11:e plats i tabellen här i La Liga och det får vi slå fast är en imponerande bedrift av nykomlingen som här inför omgång 15 har hela 10 poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. En superfin höst från deras sida som resulterat i poäng i 8 av 14 matcher så här långt, mer än vad man hade kunnat räkna med på förhand, helt klart är det så och en superfin defensiv är den främsta anledningen till detta.

Detsamma gäller Getafe som har ett poäng mer än Las Palmas, vi hittar de på en åttondeplats i tabellen med fyra vinster och hela sju kryss och det någonstans sammanfattar läget väldigt bra. Getafe med Bordalas vid rodret håller alltså på att göra det igen, vi minns väl alla när de tog sig ut i Europa under samme Bordalas för ett par år sedan och inte för att vi tror att de upprepar den bedriften här i år, men det är precis samma Getafe idag som då, dvs ett ”fult” gäng som spelar otroligt defensivt och tufft. Främst spelar de i princip alltid jämnt och just den detaljen, i kombination med Las Palmas defensiva fotboll talar för en tillknäppt tillställning här i Gran Canaria på fredag.

Las Palmas har sammanlagt bjudit på 24 mål på 14 matcher, alltså färre än 2.00 mål i snitt per spelad match och det talar sitt tydliga språk, inga målkalas när Las Palmas är involverade utan allt som oftast väldigt tighta och tillknäppta tillställningar. Här hemma på ön kan vi dessutom konstatera att man bjudit på ännu färre mål, 10 på 6 matcher och därför blir per automatik underspelet spännande här. Spelbolagen är förvisso med på detta, men kombinerar vi underspelet med ett annat blir oddset betydligt mer spännande. Och det är exakt vad vi kommer att göra här.

Las Palmas kommer till spel här på fredag utan Curbelo, Lemos, Viera, Gonzalez och Perez, en hanterbar situation slår vi fast direkt då i princip bara Jonathan Viera är ordinarie i en elva. Resterande lirare har knappt hunnit sätta något avtryck. Så goda förutsättningar för hemmalaget här.

Ännu bättre är de dock för Getafe får vi konstatera då laget bara har två lirare uppsatta på en skadelista, Arambarri är out med en knäskada och detsamma gäller alltså Unal som ännu inte lirat en match den här säsongen. Den förstnämnda hann lira tre matcher innan skadan blev ett faktum. Alltså kommer vi att få se exakt samma Getafe här som i dem senaste omgångarna, ett Getafe som är obesegrade i åtta raka matcher här i La Liga. Addera därtill att de i fyra av sina fem senaste fighter bjudit på färre än tre mål.

Allt talar med andra ord för en målsnål historia och en tät sådan, och i och med Getafes finfina form här så är vi även inne på att de inte förlorar den här matchen. X2 klickas därför in, i kombination med under 2.5 mål till mycket trevliga 2.16x insatsen hos No Account Bet. 1-0 Getafe, 0-0 eller 1-1. Någonting sådant tänker vi här. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se