Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

AZ Alkmaar - Zrinjski


Spela!
Datum: Torsdag 2023-11-30 18:45
Land: Nederländerna
Liga: Europa Conference League
Spel: AZ -1.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

AZ Alkmaar sist här i grupp E inför omgång 5 men absolut att de fortfarande är med, vinst här samtidigt som Aston Villa slår Legia på hemmaplan och man har allt i sina egna händer. Så blir det också.

AZ Alkmaar får vi konstatera med en överraskande grupplacering här i grupp E efter fyra spelade omgångar, blott på tre poäng alltså efter en vinst över Legia Warszawa på hemmaplan, men resterande fighter har man förlorat och släppt in hela 10 mål.

Det sticker helt klart ut kring AZ och inför mötet här på torsdag, ett AZ som alltså går jättefint i Eredivisie och som infinner sig på en fin tredjeplats i tabellen med resultatraden 9-2-1, 29-6. Ett otroligt fint facit till och med, det måste vi ändå slå fast och vore det inte för ett sanslöst bra PSV som vunnit ALLA sina matcher, så vore AZ helt klart med där i jakten på ett ligaguld.

Så att AZ Alkmaar är bra i år kan vi komma överens om här direkt, de flyger fram i ligaspelet och bör därför även kunna dra det längsta strået mot ett motstånd av Zrinjski Mostars kaliber. Det här är ett gäng som till vardags lirar i Bosnien och den ligan håller ingen vidare kvalité, de placerar sig heller inte i topp där utan det är Borac som toppar Premijer Liga på 36 poäng. Mostar står på 32. Dessutom ska vi även nämna att Mostar bara vunnit tre ligamatcher på bortaplan den här säsongen, tre av sju och addera därtill att de här närmst kommer från två raka förluster mot Legia Warszawa här i Conference League. Det här är ett gäng AZ bara ska köra över här på hemmaplan, skillnaden jättestor och vi klickar därför också in AZ Alkmaar på asianmarknaden.

AZ Alkmaar kommer till spel här på torsdag utan Mees de Wit och Sam Westerveld men resten av truppen är intakt och det är därför bara att slå fast att förutsättningarna är väldigt goda här för AZ. Ett AZ som alltså har sex pinnar upp till både Legia och Aston Villa, men vinner de här på torsdag, samtidigt som Villa besegrar Legia Warszawa, ja då har AZ ett avancemang i sina egna händer inför den sista omgången. Och exakt det utfallet räknar vi med att få se i den här gruppen.

Zrinjski Mostar ser även de ut att kliva in här med bästa möjliga förutsättningar då hela truppen ska vara frisk, man hade ett par frågetecken inför den senaste ligamatchen men här sägs alla vara tillgängliga för spel igen. Även Filip Bradaric hänger med truppen här då hans avstängning bara gäller i den inhemska serien.

Med det sagt så utgår vi som sagt från att AZ vinner tryggt här på torsdag, de är fortsatt med och lirar hemma, motivationen bör det därför inte vara någon fara med. AZ (-1.5 asian handicap) till 1.90x insatsen gillar vi därför skarpt här hos No Account Bet, AZ har som sagt gjort 29 mål på 12 ligamatcher, här på hemmaplan lyder deras resultatrad dessutom; 5-1-0, 18-2(!). Förkrossande siffror. Då ställs de alltså mot bättre lag hemma i Nederländerna. 2-0 eller 3-0/1 ska de bara lösa här på torsdag. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se