Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Madrid - Napoli


Spela!
Datum: Onsdag 2023-11-29 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League
Spel: Oavgjort
Odds: 3.90
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Ett skadedrabbat Real Madrid tar sig an Napoli på Santiago Bernabeu i Champions Leagues femte runda. Krysset räcker här för Los Blancos, då är gruppvinsten säkrad.

En superfin tillställning var vad vi fick bevittna senast när Real Madrid och Napoli drabbades samman i Neapel i oktober månad, 3-2 Real i en svängig historia då och det finns detaljer som talar för att vi kan komma att få se samma typ av match här på onsdag också.

Real Madrid står på full pott inför onsdagens fight och Napoli hittar vi på sju pinnar efter krysset mot Union Berlin på hemmaplan, en missräkning från Napolis sida mot Europas formsvagaste gäng och det resultatet innebär alltså att det hela inte är klart för Napoli riktigt än. Förlorar de dessutom här på onsdag, och Braga slår Union Berlin, ja då får vi se ett fint avgörande i den absolut sista omgången då Napoli och Braga ställs mot varandra där. Onödigt av Napoli, helt klart.

Vi tänker därför också att det bör ligga i Napolis intresse att faktiskt slå Real Madrid här, att gå för det eftersom att man inte har allt för mycket att förlora. Det spelar ingen större roll om det hela slutar oavgjort eller om de förlorar, utan det är vinsten som gäller här i Madrid om det ska ha någon större betydelse. Det bör kunna betyda att Napoli är fullt fokuserade på uppgiften och ser till att bjuda Real på en ordentlig fight, för Real Madrid, de är både skadedrabbade och fullt nöjda så länge det står 0-0. Ett sådant resultat betyder som sagt att Real Madrid är klara som gruppetta, så något av en avvaktande approach här från Reals sida är att vänta. Det bör kunna tala för en jämn fight på Santiago Bernabeu.

Vi har som sagt varit inne på att Real Madrid har en del skador och här i helgen klev även Modric av banan med en befarad muskelskada, det innebär alltså att Tchouameni, Camavinga, Vinicius, Guler, Modric, Kepa, Militao och Courtois alla är out här. Och här tappar man såklart en del kreativitet framåt i Vini out, även ett försvagat mittfält får vi konstatera vilket helt klart äventyrar en Real Madrid-vinst här på onsdag. Att syna de som vinnare till 1.88x degen är därför helt ointressant då det även sägs att lirare som Vazquez, Nacho, Brahim Diaz och Joselu alla startar.

Napoli har samtidigt lite av kris på vänsterbackspositionen här då Olivera klev av banan skadad i vinstmatchen över Atalanta här i helgen, sen tidigare är alltså även Mario Rui out. Annars ser dock skadeläget bra ut för Napoli får vi slå fast då Osimhen äntligen gjorde comeback i helgen, en detalj som stärker det här Napoli kraftigt såklart och som får oss att i slutändan även klicka in krysset här.

ComeOn betalar 3.90x insatsen för det mittersta tecknet på 1×2-marknaden och känns onekligen spännande, Real nöjda som sagt så länge det står 0-0 och för Napoli betyder samma resultat, att de hela tiden bara är ett mål ifrån en vinst. Därför ett fullt rimligt utfall här i Madrid på onsdag. Vi säger 1-1!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se