Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sevilla - PSV


Spela!
Datum: Onsdag 2023-11-29 18:45
Land: Spanien
Liga: Champions League
Spel: 2 (dnb)
Odds: 1.91
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

PSV har vunnit alla sina ligamatcher säsongen 23/24 och har gjort 48(!) mål och bara släppt in 5. Är det bättre laget här – Sevilla hopplösa i La Liga.

Ett av Europas formstarkaste lag här i PSV Eindhoven som hoppas återvända hem här från Sevilla med alla tre pinnar på onsdag och det bör de ändå ha väldigt god chans att göra, i och med status på dem själva, och status på detta hopplösa Sevilla. Supervärde till höger slår vi därför fast här hos No Account Bet.

Sevilla har inte vunnit en enda fotbollsmatch sedan den 26 september, 10 raka matcher utan en vinst alltså, och här bortser vi från deras Copa del Rey-fight mot division 6-laget CD Quintanar – en 3-0-vinst där för Sevilla. Resterande 10 matcher har däremot inte alls sett bra ut, periodvis eventuellt okej rent försvarsmässigt men absolut att vi kan slå fast att Diego Alonso inte alls lyckats så här långt. Sevilla står alltså på blott 2 vinster av 13 möjliga i La Liga och infinner sig först på en 15:e plats i tabellen.

Och visst kan det eventuellt låta som att vi enbart rabblar upp en massa siffror här men vi tycker ovannämnda snitt någonstans bekräftar hur dåligt det här Sevilla faktiskt mår i dagsläget. Inget självförtorende alls och här närmst i helgen noterades man inte bara för ett nederlag, utan åkte även på två utvisningar och även det är någonstans symboliskt för allting vi har varit inne på. Därför måste vi alltså bara testa värdet till höger här när PSV tittar förbi, ett otroligt formstarkt lag som lär se sin stora chans här i och med att en vinst högst troligt betyder att man tar sig upp på en andraplats i gruppen, med en omgång kvar att spela.

Lamela, Suso, Pastor och Nyland är alla fyra definitivt out här för hemmalagets del samtidigt som Bade är ett frågetecken efter att ha klivit av banan skadad mot Sociedad i helgen, rent försvarsmässigt – i ligasammanhang – en katastrof får vi ändå konstatera för Sevilla då det var just högerbacken Navas och Sergio Ramos som fick syna röda kort. Med Bade skadad, och de två avstänga här till nästa ligaomgång, så ser det allt annat än ljust ut för deras del. Men här i Champions League är alltså både Ramos och Navas tillgängliga. Åtminstone detta.

För PSV:s del är endast Bella-Kotchap är out här, men annars är truppen intakt för den nederländska storklubben och det får vi slå fast starkt talar för att de kommer upp i nivå här, och i sin tur vinner matchen. PSV, till runt 2.70x degen är ett superintressant värde i och med förutsättningarna, vi känner dock att ett miljöombyte kan komma att boosta Sevilla en aning och väljer därför istället PSV (dnb) här som spel till fortsatt väldigt fina 1.91x insatsen hos No Account Bet.

PSV har som sagt vunnit alla sina ligamatcher den här säsongen vilket innebär att de står på 13(!) raka vinster i Eredivisie inför onsdagen, det är ett smått otroligt facit och precis som vi nämner i ingressen har de även gjort 48 mål på dessa 13 matcher. Nästan fyra mål per spelad match. En sanslös siffra, minst sagt och det är faktiskt bara att slå fast att de är det bättre laget här. Därför måste värdet till höger utnyttjas. Vi säger 2-1 PSV!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se