Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

PSG - Newcastle


Spela!
Datum: Tisdag 2023-11-28 21:00
Land: Frankrike
Liga: Champions League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.75
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Stor spänning här inför tisdagens möte mellan PSG och Newcastle den 28 november. 4-1 Newcastle senast, revanschlustan stor hos Mbappe & Co.

Gruppen de flesta nämnde som den mest spännande här inför det att Champions League drog igång och wow, vilka trevliga fighter vi fått bevittna men det måste även nämnas att vi kanske har fått de bästa möjliga utfallen här för ett neutralt öga då det är helt vidöppet såhär efter fyra spelade omgångar. Bara tre poäng skiljer alltså gruppettan Dortmund och gruppfyran Newcastle åt inför omgång 5. Däremellan har vi PSG och Milan.

Därför behöver vi nog heller inte nämna vikten av tre pinnar för både PSG och Newcastle här, vinnaren tar ett stort steg i rätt riktning i jakten på en slutspelsplats och vinner PSG, ja då de är nog ändå klara sen då de vid det läget åtminstone hänger av just Newcastle. Slår Dortmund samtidigt AC Milan är det hela klart och det utfallet hoppas såklart PSG på här inför tisdagen.

Och då är det alltså ett PSG här som kliver in med en 4-1-förlust i bagaget mot Newcastle från i oktober månad, även det finns som en liten ingrediens här inför tisdagens fight och ja, det är bara att slå fast vi har en jäkla häftig tillställning framför oss här. Det som någonstans gör det ännu mer spännande är även det faktum att Newcastle här närmst krossade Chelsea med 4-1 i Premier League, Aleksander Isak var dessutom tillbaka på banan och noterades för en balja. Så vi räknar med att få se en häftig batalj här igen och stänger absolut inte dörren för Newcastle på tisdag, utan utgår från att de kommer att göra det svårt för PSG. Ett PSG som trots allt har släppt in sex mål i det här gruppspelet och som här närmst torskade mot AC Milan med 2-1. Långt från en garanti, trots ett fint hemmafacit här i CL.

Warren Zaire-Emery missar även det här mötet för PSG:s del och även Asensio, Mendes, Kimpembe, Pereira och Marquinhos är alla out sedan tidigare, det innebär högst troligt att vi kommer att få se samma PSG-elva som här närmst i ligamötet mot Monaco – dvs; Donnarumma, Hakimi, Skriniar, Hernandez, Mukiele, Ruiz, Ugarte, Vitinha, Dembele, Ramos & Mbappe.

För Newcastles del är skadelistan som bekant lång och består av namn som Botman, Burn, Anderson, Barnes, Willock, Murphy, Wilson och Targett. Vi vet även att Tonali är avstängd och det är bara att konstatera att Newcastle lidit tungt av det här, inte alls optimalt när man slåss på så pass många fronter såklart och jumboplatsen här i CL, samt sjundeplatsen i PL måste vi ändå slå fast är en direkt konsekvens av detta skadeläget. Däremot kan fortsatt Newcastle i en enstaka fight mot PSG komma upp i nivå, det råder det inga som helst tvivel om utan Chelsea-insatsen bekräftar onekligen detta. Den bekräftar även det faktum att Newcastle har en bred trupp, för det måste vi slå fast då de kan ställa fram Pope, Trippier, Lascelles, Schar, Hall, Longstaff, Guimaraes, Joelinton, Almiron, Isak och Gordon här. Ett superstarkt lag trots alla skador.

Vi tänker därför även att Newcastle åtminstone bör kunna hänga en balja här i Paris på tisdag, fyra här närmst i helgen och fyra senast de ställdes mot PSG, en ska de därför kunna lösa här. Sen vet vi att Mbappe hänger minst en. BLGM – Ja klickas in till superfina 1.72x insatsen hos Unibet! 2-1?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se