Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Everton - Manchester United


Spela!
Datum: Söndag 2023-11-26 17:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 2.08
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Everton tilldelades Premier Leagues strängaste straff någonsin under landslagsuppehållet, -10 poäng är ett faktum och det tror vi, stärker det här kollektivet. En pinne här?

Everton har visat på en bättre form den här säsongen än under fjolåret och tack vare ett fint poängsnitt här under hösten känner åtminstone vi att poängavdraget kanske inte behöver innebära nedflyttning för deras del. Hade det hänt i fjol, då vore allting klart redan här i november månad och även året innan det. Men den här säsongen har de tagit kliv och Sean Dyche har fått ordning på skeppet, Everton har dessutom förtjänat betydligt fler poäng än vad de faktiskt står på och reagerar man därför rätt på det här poängavdraget, ja då är vi helt övertygade om att det här kollektivet löser det hela till slut.

Här hemma mot Manchester United har Everton i alla fall alla anledningar att tro på poäng såklart, inget övertygande facit här på Goodison Park så här långt men Everton spelar i princip alltid jämnt här och det vittnar även deras målskillnad om, 5-6. Ständigt täta fighter där Everton under samtliga 90 minuter är med i matchen och samma utfall tror vi alltså på här när Man United tittar förbi.

United vet vi har haft stora problem den här säsongen och de må nu vara ett av PL:s formstarkaste gäng sett till de fem, sex senaste omgångarna men prestationerna har inte alls varit på topp, utan de lider i princip i varje match, oavsett motstånd. Att United därför vinner komfortabelt här utesluter vi direkt, vi kan se de förlora till och med och känner därför även att 1×2-marknaden är helt ointressant. Alldeles för vidöppet så här på förhand för att en investering i den marknaden ska kännas bra. Underspelet däremot lockar då mycket talar för att vi får se en tillknäppt tillställning här i Liverpool på söndag.

Alli och Gomes är Evertons två avbräck inför söndagens möte men Onana och Coleman är även de två frågetecken och riskerar att missa den här fighten. Resten av truppen intakt däremot vilket vi får konstatera är okej förutsättningar för Sean Dyches gäng.

För Manchester Uniteds del är listan längre än så och det öppnar helt klart upp för Everton här, Casemiro, Martinez, Evans, Eriksen, Malacia, Sancho och Diallo är med all säkerhet out här och Pellistri, Shaw, Onana, Hojlund och Wan-Bissaka är alla osäkra till spel. Enligt rapporter under fredagen ser ingen ut att hinna tillbaka men det återstår alltså att se.

Med det sagt så ser vi ett superjämnt möte framför oss här på söndag och tänker att det mycket väl kan bli ett nederlag för United, en tät fight där vi går mot ett 0-0-resultat i halvtid, där sedan små marginaler kommer att avgöra det här. Under 2.5 mål i matchen tycker vi därför om supermycket till 2.08x insatsen hos No Account Bet. Superfint odds och vi säger 1-0 åt något håll eller 1-1 här. Inget målkalas! Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se