Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester City - Liverpool


Spela!
Datum: Lördag 2023-11-25 13:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: X2
Odds: 2.30
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Stor spänning inför lördagens stormatch på Etihad Stadium! Tabellettan Manchester City vs tabelltvåan Liverpool. Matchstart: 13:30.

Manchester City kliver in i lördagens toppfight, som väntat som favorit här och står runt 1.80x insatsen hos spelbolagen, en rimlig bedömning får vi trots allt konstatera men det öppnar samtidigt upp för värdet till höger här, när alla förväntar sig att City ska vinna. Liverpool till 4.50x sticker ut och visst vore det någonstans bättre för gästerna här om det här mötet gick av stapeln inför landslagsuppehållet, istället för såhär direkt efter, men Liverpool ska absolut inte underskattas utan har genomfört en otroligt fin säsong så här långt.

Och just att kliva in som underdog tror vi kommer att passa Liverpool jättebra här, den kanske på planeten jorden tuffaste möjliga motståndaren förvisso men Liverpool är som sagt bra och infinner sig bara en pinne bakom Manchester City inför omgång 13. 8 vinster av 12 möjliga och så har man släppt in färre mål än Man City så här långt. Defensiven har varit urstarkt och man är även det laget i Premier League som släppt in minst mål, en förutsättning såklart att defensiven sitter om man ska kunna få med sig poäng härifrån Etihad Stadium.

Vi tycker därför som sagt värdet är spännande till höger, allra främst. Man City till 1.80x är alldeles för lågt känner vi för att en investering ska vara aktuell och dubbelchansen är därför mer spännande här. Fortsatt en bra bit över dubbla degen och det är taget då Liverpool helt klart har ingredienserna för att kunna såra det här Man City, Salah är stekhet och man har gjort det tidigare. Dessutom har City ännu inte växlat upp den till den där nivån de hade i fjol under våren, en detalj som öppnar upp för en mer öppen tillställning på Etihad Stadium.

Kevin De Bruyne och John Stones är definitivt out här för Manchester City på lördag och det får vi slå fast är två lirare City klarat sig fint utan under säsongens gång. Däremot har vi numer även frågetecken på Håland, Ake och Kovacic här, som alla ges en 50-procentig chans att lira på lördag, desto tyngre för Pep här såklart. Visar sig Håland missa den här matchen, ja då får vi konstatera att det är ett jättetungt avbräck för Manchester City. Håll koll här!

För Liverpools del är Thiago, Robertson, Curtis Jones och Bajcetic alla definitivt out här, samtidigt som Joe Gomez och Konate är två frågetecken. En hanterbar situation för detta Liverpool som gått urstarkt utan de här lirarna på banan under de senaste veckorna, man är obesegrade i Premier League sedan den 30 september (Spurs – och den matchen minns vi väl alla hur den urartade sig).

Ett uppehåll i ryggen, seriefinal och tre viktiga poäng som står på spel här på Etihad Stadium, mycket talar trots allt för att vi får bevittna en häftig drabbning, men även en jämn sådan. Befogat favoritskap till vänster som sagt i och med hemmaplansfördelen men vi väljer att nyttja det fina värdet till höger och klickar in X2 till höga 2.15x insatsen hos spelbolaget Bethard. Fint värde känner vi, hela vägen ner till 2.15 i alla fall. 2-2!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se