Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

PSG - Monaco


Spela!
Datum: Fredag 2023-11-24 21:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Spel: PSG -1.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Frankrikes offensivt starkaste lag drabbar samman i Paris på fredag. PSG med 29 mål så här långt, Monaco står på 25. Målglatt här?

Ligue 1 med ett superfint möte här under fredagen där vi har att göra med tabellettan PSG och tabelltrean Monaco och här är spelbolagen överens, här hemma i Paris är PSG klar favorit och vi är beredda på att skriva under på den bedömningen.

För hemmaplansfördelen tänker vi kommer att fälla avgörandet här på Parc des Princes, PSG har haft en del problem under inledningen och även i CL har man haft detta då man här närmst bland annat föll mot AC Milan med 2-1 på bortaplan. Men det var just på bortaplan, där PSG har släppt in betydligt fler mål än här i Paris, här hemma har de istället vunnit fem raka matcher och har dessutom målskillnaden 12-0 i de matcherna. Då har man ställts mot bland annat Milan, Marseille och Dortmund.

Ovannämnda snitt talar sitt tydliga språk, PSG har varit ett steg större än alla lag när de väl lirat hemma och trots tufft motstånd, har de alltså bara släppt in fyra mål på åtta matcher. Det sticker ut och får oss att även välja just PSG:s sida här mot Monaco, vi är inne på att det blir en målglad tillställning, men här räknar vi med att PSG gör majoriteten av dem målen och besegrar Monaco relativt tryggt till slut. För Monaco må ha en superfin offensiv, men deras defensiv är helt klart sämre än PSG:s och addera därtill att de plockat fem av sina sju vinster i Ligue 1 på hemmaplan. Som om det inte vore nog, så har Monaco släppt in två mål eller fler, i 7 av sina 10 senaste bortamatcher. Tydligt att hemmaplansfördelen kommer att spela en avgörande roll här.

PSG straffades som många andra lag hårt under landslagsuppehållet i form av skador och vi konstaterar att Zaire-Emery nu ser ut att missa spel fram till i januari månad efter att ha blivit utbytt skadad redan i den 20:e matchminuten mot Gibraltar. Mål gjorde han dock, det hann han med – men det var många som gjorde under den 90-minutaren som bekant. Utöver Zaire-Emery missar även Pereira, Navas, Asensio, Rico och Mendez fredagens fight mot Monaco. Ett okej skadeläge får vi dock konstatera, absolut inte optimalt, men okej.

Monaco kommer samtidigt till spel utan Fofana som är avstängd här, mittfältaren åkte på ett gult kort sent mot Le Havre här inför uppehållet och det får vi slå fast direkt är ett tungt avbräck för Monaco. Den spelaren i laget som har flest minuter säsongen 23/24 efter keepern Köhn. Även Boadu, Seghir, Henrique och Salisu är out.

3-1 PSG eller 2-0 PSG säger vi här och gillar därför även PSG (-1.5 asian handicap) skarpt här till fina 2.10 gånger degen hos No Account Bet. Just att Monaco släppt in minst två mål, i sju av sina tio senaste matcher på bortaplan gör oddset 2.10x superintressant. PSG bör hänga två eller tre, då bör det hela resultera i att man faktiskt vinner med två mål på fredag.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se