Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Kroatien - Armenien


Spela!
Datum: Tisdag 2023-11-21 20:45
Land: Kroatien
Liga: EM - Kval
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 1.82
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Allt talar för att Kroatien löser biljetten till EM 2024, för det räcker krysset här hemma mot Armenien. Största möjliga fokus från hemmalaget.

Wales avslutar hemma mot gruppettan Turkiet och behöver vinna den matchen samtidigt som Kroatien förlorar mot Armenien för att det ska bli just Wales som går vidare härifrån, istället för Kroatien. För det är möjligheten väldigt liten som bekant och här räknar vi snarare med att Kroatien löser en komfortabel trea, samtidigt som Wales får det jättetufft mot ett bra Turkiet.

Däremot talar dessa ovannämnda förutsättningar för att Kroatien tar uppgiften på största möjliga allvar, trots att motståndet heter Armenien och mötet går av stapeln i Zagreb. Storfavorit detta Kroatien såklart men i den här truppen finns så pass mycket rutin och erfarenhet att man är medvetna om att det inte finns något som helst utrymme för underskattning. Vi räknar med att Kroatien kliver in här och gör jobbet och absolut inte viker en tum, därför ska man bara gå segrande ur det här mötet.

Vi hittar Armenien näst sist i den här gruppen, på åtta poäng med två vinster av sju möjliga. Absolut ett godkänt kval från deras sida får vi slå fast i och med förutsättningarna och fyra pinnar mot Wales bekräftar någonstans att landslaget har tagit kliv. Lite som Azerbajdzjan och Georgien, så har det här Armenien bevisat att de har fotboll i sig och att det inte på samma sätt längre, som tidigare, finns sådär jättemånga blåbärsnationer kvar i Europa. Utan ofta är man kompakta och bjuder upp till fight, det fick även Kroatien erfara i det första mötet nere i Yerevan i september månad – uddamålsvinst där och den trean var emellanåt även hotad. Därför ser vi även Armenien stå upp relativt bra här i Zagreb på tisdag, Kroatien öser heller inte in mål, utan snittar ungefär 2.00 mål framåt/match.

Mateo Kovacic är definitivt out för Kroatiens del på tisdag efter att ha slagit upp sin skada på nytt och Perisic, Petkovic och Vlasic är alla tre out sedan tidigare. Annars är truppen intakt här för hemmalaget vilket innebär att vi kommer att få se lirare som Stanisic, Gvardiol, Modric, Brozovic, Pasalic och Kramaric från start. Tillräckligt här såklart för att vinsten inte ska vara hotad.

Armenien har ett avbräck inför tisdagen och det är inte vem som helst, utan lagkapten Varazdat Haroyan är avstängd och finns därför inte med här. Ett tungt tapp får Armenien såklart, då han ofta är tryggheten själv, mittback här och han höll ihop det jättebra mot Wales här närmst när man fick med sig 1-1.

Med det sagt så tänker vi ändå kollektivet Armenien håller ihop det relativt bra på tisdag, defensiven är prio ett och mot ett Kroatien som sällan går framåt med alla man, bör man kunna hålla ordning på. Vi tänker 2-0 eller max 3-0 här i Zagreb och klickar in Kroatien & under 3.5 mål till godkända 1.82x slanten hos speljätten No Account Bet! Kroatien har löst linan i sex av sju matcher i detta kvalet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se