Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 18/11


Spela!
Datum: Lördag 2023-11-18 16:00
Land: --
Liga: Str
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Allt inför Stryktipset vecka 46. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher! Spelstopp 15:59. Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner kr!

Stryktipset med lite EM-kval, en träningslandskamp och så även matcher från League One och League Two den här veckan, en tuff kupong som alltid när fotbollen från de nedre divisionerna i England hittar in men det bjuds samtidigt på finfina möjligheter såklart. Ständigt öppna fighter där borta och vi passar på att jobba in lite överraskningar, ni hittar i vanlig ordning vårt spelförslag precis här nedanför, följt av en stor, stor analys. Lycka till nu! Ensam vinnare garanterad 10 millar!

1. Nederländerna – Irland, 1

Tre pinnar för Nederländerna här innebär säkrat spel i EM 2024 och då ställs de alltså mot ett redan avhängt Irland här, dessutom på hemmaplan. Därför kan vi inte annat än att bara konstatera att veckans bank är just Nederländerna, Irland har varit direkt svaga och att de står på sex pinnar färre än Grekland sammanfattar väl läget bäst. 2-0 eller 3-0.

2. Israel – Rumänien, X2

Israel står som favorit här hemma mot Rumänien och det bjuder på möjligheter tycker vi, X2 klickas in här då Rumänien är svårslagna (har inte förlorat en match i det här EM-kvalet) och kryssar de dessutom bara här, är de klara för EM 2024. Fina förutsättningarna för gästerna när det är just Israel som behöver vinna och ta risker.

3. Schweiz – Kosovo, 1

Ett Schweiz som absolut inte kommit upp i högsta möjliga nivå i detta EM-kvalet men det är någonstans förståeligt och även lite väntat. De har Rumänien, Israel, just Kosovo, Vitryssland och Andorra i gruppen och här har de därför kunnat gå på 85% utan att riskera allt för mycket. De är i topp och slår de Kosovo är det hela klart. Så blir det och spiken är därför ett alternativ hela vägen upp till 80%. Just nu ett Schweiz till runt 65% – det är ett jättebra.

4. Tyskland – Turkiet,

Träningslandskamp på Olympiastadion i Berlin där tyskarna såklart agerar favoriter såhär på förhand, ett befogat favoritskap säger i och med att de växlat upp under Nagelsmann men vi gillar trots det krysset här då turkarna tenderar att kunna steppa upp i samband med den här typen av fighter. Dessutom träningslandskamp, det öppnar upp för att Nagelsmann roterar och testar nytt. 1X!

5. Blackpool – Shrewsbury, 1

Shrewsbury har bara gjort 10 mål på 17 ligamatcher och det är uppenbarligen deras stora akilleshäl som ständigt fäller dem, Blackpool däremot har inte samma problem utan har gjort mer än dubbelt så mycket mål, och det fäller avgörandet här. Dessutom hemmaplansfördelen här som väger tungt såklart. Etta! Och vi stannar där.

6. Stevenage – Lincoln, 1X

Stevenage har varit det bättre laget av dessa två så här långt i League One och har även förtjänat fler poäng än vad de faktiskt står på, ofta dominanta och förlorat väldigt sällan fotbollsmatcher på hemmaplan. 1X heltäckande här säger vi – Stevenage har bara förlorat en fight på Broadhall Way den här säsongen.

7. Accrington Stanley – Wrexham AFC, 2

Wrexham fortsätter att vinna fotbollsmatcher och ser alltså ut att gå mot ytterligare en uppflyttning i det engelska ligasystemet. De agerar tabelltvåa här i League Two efter 17 spelade omgångar och kliver in i lördagens fight med fem raka vinster. Superfin spik säger vi här till under 40% – vi kör!

8. Barrow – Crawley Town, 1X

Barrow har bara förlorat tre fotbollsmatcher den här säsongen och bara ett lag här i League Two har släppt in färre mål än dem. Blott 15 insläppta på 17 matcher och det imponerar, däremot spelar Barrow väldigt ofta kryss vilket tvingar med krysset här. 1X heltäckande dock, känns superbra – Crawley vinner inte den här matchen.

9. Forest Green – Grimsby Town, 1X2

En given helgardering här någonstans då vi har att göra med två jättesvaga fotbollslag, varken Forest Green eller Grimsby Town går att lita på här utan de har redan registrerat 11, respektive 8 nederlag. Alla tecken att rekommendera ifall den möjligheten finns. Forest är seriens svagaste lag på hemmaplan. Grimsby, noll vinster på bortaplan. Säger allt.

10. Gillingham – Salford, X2

En jättesvår nöt att knäcka här då vi har att göra med två jämnbra lag i Gillingham och Salford, vi gillar därför även X2 framför någonting annat då Gillingham i skrivande stund närmar sig 55%. Värdet till höger, helt klart – vi testar.

11. Harrogate – Swindon, X2

Ytterligare en X2-lösning här i match nummer 11 och detta eftersom att Harrogate vantrivs med att lira boll på hemmaplan den här säsongen, de har förlorat sex av åtta matcher här hemma och bara gjort sju(!) mål. Det är väldigt lite mål, minst av alla lag i serien. Swindon löser därför en pinne här. X2 klickas in.

12. Mansfield – Newport, 1X

Mansfield en av kupongens stora favoriter när möte mot 20:e placerade Newport väntar, 8-8-0 lyder Mansfields resultatrad här hemma och trots det svaga motståndet, gillar vi därför krysset. 1X klickas in och så jobbar vi en tät fight här. Ett måste i och med att vi har spik i matchnummer 1 och 3.

13. Sutton – Tranmere, 1X

Sutton har plockat poäng i fyra av nio matcher på hemmaplan den här säsongen och uppenbarligen är det just här på Gander Green Lane som tabelljumbon är kapabla att åtminstone lösa några pinnar. Tranmere nästan lika svaga som Sutton i år (två poäng fler) och är seriens svagaste bortalag med åtta torsk av åtta möjliga. 1X känns därför bra här.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se