Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Danmark - Slovenien


Spela!
Datum: Fredag 2023-11-17 20:45
Land: Danmark
Liga: EM - Kval
Spel: Danmark -1.0 mål
Odds: 1.94
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Vinst innebär säkrad plats i EM för både Danmark och Slovenien. Superfina förutsättningar här inför gruppfinalen på Parken.

Vi har både Danmark och Slovenien på 10 poäng här inför omgång 9 i EM-kvalet, vilket alltså är den näst sista rundan innan vi sätter punkt. Kazakstan hittar vi under på 15 poäng och de ställs mot San Marino under fredagen vilket innebär tre pinnar. Alltså 18, och då har de Slovenien i den sista rundan. Slovenien lär därför vilja slå Danmark och säkra det redan här på fredag.

Det är dock en stor uppgift får vi slå fast som Slovenien har framför sig här, ett jättefint EM-kval för deras del så här långt men det ska samtidigt nämnas att motståndet varit väldigt svagt. Finland, Nordirland och San Marino, och så Kazakstan på detta, inga landslag som håller någon vidare nivå och just det faktum att Slovenien hittas här på en delad förstaplats med sex vinster av åtta möjliga, sammanfattar nog det hela bäst. De är inget jättestarkt landslag, utan vi höll Finland högre än dem inför det här kvalet. Precis som alla andra. Till och med ett Finland alltså. Det säger något, och vi är därför också övertygade om att Danmark kommer att göra jobba här och säkra EM-platsen just här på Parken på fredag.

Danmark är i vår värld i alla fall två steg större än det här slovenska landslaget, de misslyckades kanske i VM och det resulterade i en svag öppning på det här EM-kvalet, men de har nu hittat rätt och tydligt växlat upp här under de två senaste landslagssamlingarna. Det har resulterat i fyra raka vinster för Danmark och 10 gjorda mål. Vi ska även påminna om att Danmark så sent som för bara ett år sedan faktiskt slutade tvåa i sin Nations League, i en grupp som bestod av Kroatien, Frankrike och Österrike. Fyra vinster av sex möjliga i den gruppen dessutom. Den kvalitén finns fortfarande kvar i detta Danmark och nu när det väl gäller, räknar vi därför med att de faktiskt hittar rätt och ser till att vinna den här gruppfinalen.

Varken Eriksen eller Hojlund finns med här i den danska truppen på grund av skador och det får vi slå fast direkt är två tunga avbräck såklart, någonstans har dock Danmark nu fått klara sig utan i alla fall en av de herrarna under en längre tid och trots detta gjort det bra. Här på mittfältet finns trots allt en Hojbjerg, Delaney, Jensen, Norgaard och Lindstrom att välja mellan, dessutom har man ett solitt försvar här med namn som Christensen, Andersen och bland annat Maehle. Fyra PL-lirare kan komma att finnas med i en dansk elva, en från Barcelona, Leipzig, Napoli och bland annat Roma, därför säger vi att skillnaden fortsatt är stor här i jämförelse med ett slovenskt landslag.

En lirare Danmark däremot får se upp för här på fredag är Sesko, till vardags i Leipzig och det här lär bli en jättefin lirare framöver. Han har redan hunnit göra 24 matcher för Slovenien och nätat vid 9 olika tillfällen, vi kan därför utgå från att han lirar här på Parken. Oblak känner vi till i målet men det är bara de två namnen som sticker ut i en slovensk trupp, Slovenien ska inte underskattas för det såklart, men här hemma ska Danmark bara slå Slovenien. Och det tryggt säger vi. I den här typen av match.

Vi gillar Danmark (-1 asian handicap) – hela insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – skarpt här till fina 1.94x insatsen hos speljätten Speedybet. Alltid en härlig atmosfär här på Parken och speciellt när Danmark jagar en biljett till EM, vi räknar med att de tar tag i taktpinnen direkt från matchstart och även sätter 1-0 innan 45. 2-0 i fulltid?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se