Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Polen - Tjeckien


Spela!
Datum: Fredag 2023-11-17 20:45
Land: Polen
Liga: EM - Kval
Spel: 1
Odds: 2.45
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Polen är illa ute i detta EM-kvalet och är det otroligt nog får vi väl ändå slå fast med Tjeckien, Albanien, Moldavien och Färöarna i gruppen, ett landslag som absolut tappat kraft och nu bytt huvudtränare igen här med Santos out och Probierz in. Ett byte som innebär fler lirare från Ekstraklasa där Probierz bland annat prioriterat att få in fler spelare som kontinuerligt spelar fotboll. Milik är exempelvis inte uttagen och det sticker trots allt ut här.

Så mer energi tänker vi att Polen bör kunna approacha det här mötet med, det är bara en vinst som gäller här för Polen på fredag dessutom, annars är man definitivt out och kan då endast nå EM via ett playoff här i mars månad. Det ska dock nämnas att en vinst för Polen här inte betyder att EM är säkrat på något sätt, chansen för det är absolut inte stor längre utan man är beroende av ett par resultat här framöver. Gärna att Albanien besegrar Moldavien här under fredagen och sen att Moldavien plockar poäng mot Tjeckien i den sista omgången, då är Polen EM-klara.

Tjeckien spelar även de om EM här på fredag och för de är förutsättningarna betydligt bättre, slår de bara Polen här i Warszawa är det i princip klart och ett kryss betyder även det att man har det i sina egna händer inför den sista omgången. Betydligt skönare förutsättningar då man kan fokusera på att stå rätt och straffa Polen i omställningarna, Tjeckien har dock inte sett sådär jättebra ut och Polen borta är en tuff fight. Vi är därför inte så övertygade om att de faktiskt lämnar Polen med tre pinnar eller en. Lewy är trots allt tillbaka nu efter att ha missat fighterna i oktober månad och den detaljen, tycker vi talar lite extra för Polen. Två jämnbra landslag trots allt och då brukar den absoluta spetsen kunna avgöra. Sen ska det även nämnas att Polen är starka hemma, det är ytterst sällan de förlorar här i Warszawa.

Szczesny, Kiwior, Bochniewicz, Peda, Slisz, Zielinski, Frankowski, Szymanski, Zalewski och Lewandowski lär nog bli de elva gubbarna som Probierz väljer att ställa fram här och det tycker vi är ett spännande lag. Frankowski jättefin just nu i Lens, Zalewski har lirat en del i Roma och Zielinski vet vi vilken kvalité han håller. Sen ska även Szymanski lyftas fram här, som öst in poäng för ett otroligt bra Fenerbahce i Super Lig, en lirare med stor, stor potential, han vann ett ligaguld i Eredivisie i fjol och har bara fortsatt ta steg i år.

Vi gillar det här Polen betydligt mer än det Polen med Krychowiak, Milik och bland annat Grosicki på banan, den här aktuella upplagan lirar fotboll kontinuerligt och är betydligt yngre och här hemma mot ett jämnbra Tjeckien bör man därför kunna dra det längsta strået. För Tjeckien har precis som Polen sett svaga ut här på slutet, bara 1-0 mot Färöarna hemma här närmst i oktober, 3-0-förlust mot Albanien innan dess, just på resande fot.

Polen till 2.44x insatsen hos ComeOn tycker vi därför är spännande, Lewy noterades för två mål här närmst i ligan när Barca vann med 2-1 och även det är en detalj som talar för Polen här på fredag. Senast fanns han inte med när Polen lirade 1-1 mot Moldavien, en match de skulle ha vunnit ska nämnas efter att ha avfyrat över 20 skott mot mål. Vi säger 2-1 Polen.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se