Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Georgien - Skottland


Spela!
Datum: Torsdag 2023-11-16 18:00
Land: Georgien
Liga: EM - Kval
Spel: 2
Odds: 2.14
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Avancemanget må vara säkrat för Skottland men de har fortsatt gruppvinsten inom räckhåll. Står på samma antal poäng som Spanien inför de två sista omgångarna. Stor morot!

Ett jättefint EM-kval av Skottland som nu även är klara för spel i Tyskland 2024 efter att ha säkrat fem vinster av sex möjliga, en vinst över Spanien med 2-0 på hemmaplan, bland annat och det hela innebär att Norge längre inte har en möjlighet att nå varken första- eller andraplatsen. Spanien och Skottland är vidare och nu ska bara en vinnare krönas.

15 poäng står både Skottland och Spanien på här inför omgång 7 och båda har besegrat varandra med exakt samma resultat, dvs 2-0 vilket innebär att Spanien just nu toppar gruppen på bättre målskillnad. Högt troligt blir det därför Spanien som drar det längsta strået här i gruppen och vinner den, de ska bara slå Cypern borta och Georgien hemma för att säkra det hela, men än så länge är det inte gjort och Skottland har därför också fortsatt en möjlighet.

Och den chansen tänker vi att Skottland kommer att göra allt i sin makt för att ta, Georgien borta och Norge hemma bör kunna resultera i sex poäng i och med hur bra man faktiskt sett ut i det här kvalet så här långt. Ett otroligt starkt kollektiv som jobbar jättehårt för varandra och som har kvalité i truppen, Georgien har Kvaratskhelia och en superfin keeper i Mamard­ashvili, men inte så mycket mer vill vi påstå och främst inte samma starka kollektiv som Skottland. Där är skillnaden jättestor, disciplinen, det i princip garanterade jobbet över 90 minuter, där sticker gästerna ut och vi gillar därför också värdet på dem inför det här mötet. Över dubbla degen måste bara utnyttjas här hos speljätten ComeOn.

Skottland kliver in här i torsdagens möte utan Andrew Robertson som fortsatt alltså är out sedan det senaste landslagsuppehållet, han klev av banan skadad mot Spanien och utöver honom missar även Hickey, Tierney och Che Adams det här mötet. Superviktige McTominay är däremot med, även en Gilmour, McGinn och Dykes lär spela från start här på torsdag.

Ett skotskt landslag här alltså som nu förlorat tre raka matcher, mot England, Spanien och Frankrike. Det är dags att studsa tillbaka nu, se till att bygga upp en vinstsvit igen här inför EM 2024 och väl där på allvar se till att slåss om en slutspelsplats. Det är målsättningen.

Vi klickar in Skottland som vinnare och gör det till 2.14x insatsen hos ComeOn, Georgien står på 7 pinnar och har -4 i målskillnadskolumnen, Skottland står på 15 poäng och deras målskillnad lyder 12-3. Två insläppa mot Spanien på bortaplan alltså – bara ett insläppt mål på fem matcher om vi bortser från det mötet. Det säger allt om skillnaden här, defensiven urstark hos Skottland och via det vinner man även torsdagens fight. Vi säger 1-0 eller 2-0 Skottland.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se