Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 16/11


Spela!
Datum: Torsdag 2023-11-16 18:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 46. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 17:59. Jackpot på 4 miljoner kr!

Europatipset torsdag med en fin jackpot på 4 miljoner kronor och det tackar vi för, en härlig liten detalj som helt klart piggar upp den här kupongen. Sverige lirar! Österrike likaså. Sen ytterligare en del matcher från Europa och så fem fighter från det sydamerikanska VM-kvalet. Även Costa Rica – Panama hittar in. Vi har vår rad klar och den hittar ni i vanlig ordning precis här nedanför! Lycka till.

1. Azerbajdzjan – Sverige, 2

Förutsättningar vi tror kan passa Sverige väl här, ingen som helst press nu och Azerbajdzjan är man bättre än. Dessutom har Sverige lirare som Kulusevski och Gyökeres i fin form, vilket mycket väl kan bli skillnaden till slut. Spiken ett alternativ därför, upp till 70%.

2. Estland – Österrike, 2

Närmre 90% på Österrike i skrivande stund men det av helt rimliga anledningar när Estland agerar värd, de står på ett poäng i det här EM-kvalet och föll bland annat mot Sverige med 5-0 här hemma. Lirade oavgjort mot Thailand i en träningslandskamp i oktober månad. Österrike vinner det här tryggt.

3. Georgien – Skottland, X2

Georgien vet vi har lite individuell kvalité och här hemma brukar de kunna ställa till det för sina motstånd, vi gillar därför det mittersta tecknet här när Skottland kommer att stå som klara favoriter närmre in på torsdagen. Ett tecken att rekommendera då Georgien trots allt håller en hyfsad kvalité.

4. Slovakien – Island, 1X

Slovakien säkrar vid vinst över Island en plats i EM 2024 och därför är det också bara rimligt att börja från vänster här, hemmaplansfördelen väger tungt och Slovakien har varit bättre än Island. Däremot är krysset spännande här, Slovakien till närmre 70% här och Island kan spela jämnt. Vi testar.

5. Bulgarien – Ungern, X2

Ett hopplöst Bulgarien som agerar värd här med blott två pinnar på kontot sex omgångar in, Ungern samtidigt i topp av tabellen med fyra vinster och två kryss. Skillnaden uppenbarligen stor men Ungern är i princip klara för EM nu och lirade här närmst bara 2-2 mot Litauen på bortaplan. Ett resultat som tvingar med krysset här i match nummer 5, Ungern presterar betydligt bättre mot bra landslag. Kan bli jämnt här och krysset rensar superfint.

6. Montenegro – Litauen, 1X

Ett givet utgångstecken i ettan men det här är även en fight som bjuder på större möjligheter än så, Montenegro lär smyga sig närmre 85%(!) här och krysset blir därför per automatik spännande då hemmalaget bara vunnit två av sex matcher. Litauen har samtidigt tre kryss och en vinst, kan mycket väl göra match av det här. Vi kör 1X.

7. Luxemburg – Bosnien & Hercegovina, 1X2

Med ett Bosnien & Hercegovina i centrum är det mesta osäkert och vi bränner därför också av helgarderingen här i match nummer 7, en vidöppen fight här där en halvgardering vore trevlig i och med den jämna streckfördelningen men där vi till slut passar. För ovisst. 1, X och 2.

8. Bolivia – Peru, 1 2

En match båda lagen bör vara kapabla att vinna här när tabelljumbon och nästjumbon drabbar samman i det sydamerikanska kvalet, små marginaler lär avgöra här när båda lagen såklart ser sin stora chans. Vi tänker att det blir öppet och väljer gaffeln framför någonting annat. Fina procent till höger. Heja Peru!

9. Venezuela – Ecuador, X2

Venezuela har fått en fin start i det här kvalet men Ecuador är överlag det bättre laget och ska därför per automatik ha en god chans här, bra form på gästerna dessutom med sju pinnar på de tre senaste omgångarna. X2 känns superbra.

10. Colombia – Brasilien, 2

Under 50% på brassarna i skrivande stund och det är en spännande siffra, vi kan inte se de tappa poäng i en tredje raka omgång i ett sydamerikanskt kval. Förlusten mot Uruguay här närmst bör få de att tända till här och så är det trots allt ett möte mot Colombia som väntar, lär ge brassarna extra kraft. Vi kör spiken – bara rimligt hela vägen upp till 60% i alla fall.

11. Chile – Paraguay, 1X

En favorit som ska hålla här i Chile men där krysset samtidigt är att rekommendera när procenten redan hunnit sticka iväg en bit över 60%, Chile har varit allt annat än en garanti under de senaste åren och står på blott en vinst fyra omgångar in. Kan mycket väl bli jämnt det här. 1X!

12. Argentina – Uruguay, 1X

Uruguay gör väldigt sällan bort sig i den här typen av fighter och garanterar i princip ett 100 procentigt jobb sett till över 90 minuter, de är ett svårslaget gäng och krysset är spännande här av den anledningen när Argentina börjar smyga sig närmre 80%. Dessutom seriefinal det här, och Argentina har två uddamålsvinster här hemma så här långt. Ett superfint kryss här säger vi.

13. Costa Rica – Panama, 1

Hemmaplansfördelen en detalj vi är inne på fäller avgörandet här när Costa Rica och Panama drabbar samman i Nations League-slutspelet, match nummer ett av två här och därför rimligt att utgå från ettan trots allt. Bör bli jämnt här men spiken till 50% lockar. Returmötet liras den 21 november.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se