Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 12/11


Spela!
Datum: Söndag 2023-11-12 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 45. Stor analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 14:59. Jackpot på 4.5 miljoner kr!

Europatipset bjuder onekligen till den här på söndagen och ännu en gång jobbar vi alltså med en jackpot! 4.5 miljoner kronor den här gången och så sparkar Chelsea – Man City igång det hela här, som om det inte vore nog har vi även ett Romderby med på kupongen och så även det slutgiltiga avgörandet i Allsvenskan! Guldmatchen mellan Malmö FF och Elfsborg. En på alla sätt och vis fantastisk fotbollsdag framför oss, och med det sagt så kör vi väl igång. Vårt spelförslag precis här nedanför, följt av en stor analys och tips till alla 13 matcher. Lycka till!

1. Chelsea – Manchester City, 2

Ett Manchester City till runt 65% borta mot Chelsea på Stamford Bridge resulterar helt enkelt i en spik i vår värld, skillnaden är så pass stor här och här framöver väntar dessutom ett landslagsuppehåll. City fullt motiverade i sista matchen här. 0-2.

2. Liverpool – Brentford, 1X

Liverpool är en av kupongens stora favoriter den här söndagen, väntas landa närmre 90% här när Brentford tittar förbi, krysset därför att rekommendera här trots allt, Brentford är ofta svårslagna och nästan alltid jobbiga att möta. Kan gå. 1X!

3. Aston Villa – Fulham, 1X

Aston Villa med en förlust mot Forest i bagaget och dessutom med spel här närmst i torsdags och de två detaljerna öppnar upp för en tätare tillställning här på söndag, dessutom måste Villas imponerande segertrend här hemma få sig ett slut någon gång. Vi plockar med krysset när Villa streckas till närmre 80%.

4. West Ham – Nottingham Forest, X2

Supermöjlighet här i att börja strecka från höger när West Ham agerar storfavorit på söndag, Forest ligger bara ett poäng efter West Ham i tabellen och kommer närmst från en vinst mot Aston Villa. Att de står emot här ser vi absolut inte som någon möjlighet, tät fight är att vänta och X2 testas!

5. Lazio – Roma, 1X2

En match vi helt enkelt vägrar ta ställning i och med status på de båda lagen, de blandar och ger båda två och här kan verkligen allt hända. Det är känslan såhär på förhand och vi skippar därför huvudvärken. Alla tecken och så njuter vi enbart av Romderbyt.

6. Udinese – Atalanta, X2

Rimligt att börja från höger och backa favoriten Atalanta, de har varit stabila under inledningen och vunnit den här typen av matcher. Gör det bra även i Europa och Udinese ska det därför bara bli poäng mot. X2 heltäckande säger vi, trots Udineses vinst mot Milan här närmst.

7. Malmö FF – Elfsborg, 1 2

Ett mycket logiskt val här någonstans med gaffeln i och med att MFF måste vinna på söndag för att säkra guldet, ett kryss hjälper de inte alls på något sätt och det öppnar även upp för bortasegern här. Elfsborg är bra, det ska vi heller inte glömma, streckas till runt 20% här dessutom. Superchans!

8. Brommapojkarna – BK Häcken, 1X

Häcken föll på nytt i Europa här i torsdags och gör ett, får vi slå fast oerhört svagt gruppspel i Europa League, samtidigt har de inget att spela för här i Allsvenskan och det öppnar upp för ett nytt poängtapp mot BP. Grimsta IP, och BP jagar säker mark. Vi måste börja från vänster, 1X känns bra.

9. Varberg – IFK Göteborg, 2

Varberg i en sistaomgång där säker mark kan säkras, vi kan inte se IFK Göteborg slarva bort den här drömmöjligheten och Varbergs insats mot Peking här närmst, sammanfattar läget väldigt bra tycker vi. De har varit direkt sorgliga i år. Spiken här given, oavsett procentsats.

10. Atletico Madrid – Villarreal, 1

Atletico Madrid med Griezmann i spetsen är ett gäng att backa upp känner vi och Villarreal har samtidigt varit direkt svaga under hösten, går knappt att känna igen längre och infinner sig först på en 13:e plats i tabellen. Atletico streckas högt, men det av rimliga skäl. Spiken intressant upp till 85%.

11. Sevilla – Real Betis, 1X

Procenten har inte alls på något sätt stuckit iväg här på Sevilla utan de ligger en bit under 50% till och med vilket öppnar upp för 1X här i derbyt, Sevilla är svårslagna under den nya tränaren och har gjort det bra. De har bara förlorat mot Arsenal i Champions League, annars är de obesegrade under en lång tid. Det här blir tufft för Betis.

12. Werder Bremen – Eintracht Frankfurt, X2

Eintracht Frankfurt på blott ett nederlag tio omgångar in här i Bundesliga och de har släppt in mer än hälften så lite mål som detta Bremen, 9 vs 20 och det talar sitt tydliga språk. Eintracht Frankfurt stabila och svårslagna, det är absolut inte hemmalaget här. Vi backar favoriten men krysset fortsatt att rekommendera.

13. Feyenoord – AZ Alkmaar, 1

Feyenoord fullständigt flyger fram här på hemmaplan och när en tuff fight nu väntar här i Eredivisie i form av ett AZ som tittar förbi, räknar vi med att just hemmaplansfördelen fäller avgörandet. De må streckas högt men höjden de visat upp i bland annat CL imponerar tycker vi. Vi litar därför på Feyenoord. 2-0!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se