Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Catania - Udinese


Spela!
Datum: Lördag 2013-03-16 18:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: 1
Odds: 1.92
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Catania tar emot Udinese på hemmaplan och jag tror man vinner detta. Catania har 42 poäng medan Udinese har 41 poäng, båda har alltså chansen på europacupspel nästa säsong, fast då krävs det nästan en vinst här för båda lagen. Men om Udinese klarar poäng i denna match så bör man väl ändå vara ganska nöjda.

Udinese kommer nämligen till denna match med en hel del nyckelspelare borta. Och dom som är borta är backarna Domizzi och Heurtaux som båda är avstängda efter att ha fått ett avgörande gult kort senast. Sedan så är ytterbackarna Pasquale och Basta skadade. Och listan rullar på för det är även så att mittfältarna Lazzarri och Pinzi saknas, samt anfallaren Maicousel som är avstängd. Men den man som kommer saknas mest i offensiven är ju den evige Antonio Di Natale som även han saknas pga skada. Så ja för att sammanfatta lite, det är hela 1,2,3,4.....8 (!) spelare som alla har spelat minst 13-15 matcher denna säsong i ligan som saknas. Udinese är verkligen ett sargat lag till denna match. Hur ska detta gå!?

Catania saknar visserligen spelare dom också, fast inte alls lika tongivande spelare, men framförallt inte lika många. man saknar visserligen den ordinarie mittbacken Spolli pga avstängning och anfallaren Bergessio. det är väl dom som är värda att nämna egentligen men annars har man Capuano och Ricchitiu skadade också, två reservspelare.

Och det ska ni veta, Catania är ett bra hemmalag. Man har 3 förluster och dom har kommit mot lag som Juventus, Milan och Inter. Sen har man två oavgjorda matcher mot Napoli och Torino, annars är det idel vinster. Så ja visst fan är man starka på hemmaplan. Och angående förlusten senast hemma mot Inter så kunde man lika gärna haft 3,4-0 i halvtid, nu fick man bara 2-0 och sedan så gjorde Inter ett snabbt mål i 2a halvlek och sedan rullade det på för Inter och dom vann med 2-3. MEN hade Catania haft minst 3-0 i halvtid så tror jag inte att Inter orkat med att vända.

Udinese är inte något bra bortalag om man säger så, på dom 10 senaste så har man endast 2 vinster, mot Sampdoria och Pescara. Den sistnämnda är väl inget att hänga i granen i direkt då Pescara är det sämsta laget i Serie A utan tvekan.

Nej jag tycker att oddset är riktigt bra här och jag tvekar inte på att spela Catania att vina här, men även Ö1.5 på hemmalaget vore väl inget pjåkigt spel det heller, fast jag tror ju inte att Udinese gör mål nu när båda Maicousel och framförallt Di Natale saknas. Så jag finner mer värde i att Catania vinner helt enkelt.

Jag spelade dock detta spel tidigare i veckan och då var oddset uppe i 2.07 men detta spel är spelbart ända ner till 1.75 om inte lite lägre ändå.


Jag spelar 8/10 Units på Catania att vinna @ 1.92 (Betsson)

Lycka till vid rygg!


jbf
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se