Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester United - Luton


Spela!
Datum: Lördag 2023-11-11 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: United -1.5 mål
Odds: 1.93
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Ett generöst motstånd som väntar här för Manchester United får vi trots allt slå fast, ska väl bara resultera i en hemmavinst här på Old Trafford.

Förlust mot Köpenhamn här närmst i onsdags för United och det är bara att först och främst konstatera att EtH och Manchester United har det oerhört kämpigt just nu, att ligga sist i Champions League-gruppen efter fyra omgångar, med FCK och Galatasaray i samma grupp är absolut alarmerande, även är det alarmerande att de förlorat tre av fyra matcher i CL totalt sett och fem av elva möjliga här i Premier League.

United mår inget bra men ställs åtminstone här på lördag mot ett generöst motstånd får vi slå fast, ett Luton på hemmaplan ska man väl bara besegra, oavsett status. Det här gänget har förlorat sju av elva ligamatcher och infinner sig först på en 17:e plats i tabellen med blott sex ihopspelade poäng, här på bortaplan har de dessutom noterats för 14 baklängesmål på 6 matcher, och förlorat fyra av sex möjliga fighter.

Skillnaden är trots allt enorm här när Man United och Luton ställs mot varandra på Old Trafford, därför bara rimligt att tro att United kommer att studsa tillbaka här. De har vunnit tre av sina fyra senaste matcher i Premier League och med 11 gubbar på banan i 90 minuter, ska därför bara lördagens fight resultera i en hemmavinst. Vore det inte för Rashfords utvisning så hade United trots allt vunnit över FCK, för det ska i alla fall nämnas, att man körde över FCK under första 30. Bra minuter där innan det röda, och det är just det man får ta med sig in här till helgens ligamatch.

Casemiro, Martinez, Malacia, Shaw, Sancho och Diallo är alla definitivt out här för hemmalagets del och även Evans ser ut att missa här på lördag, har ännu inte helt uteslutits men allt talar för att han inte hinner tillbaka här. I vanlig ordning därför ett par avbräck för United som fortsatt lider med en något längre skadelista, helt okej förutsättningar däremot, inför en fight mot Luton och här ska det därför inte vara någon större fara känner vi. Viktigt att Hojlund satte två mot FCK och bara den detaljen får oss att titta närmre på asianmarkanden här – en helt avgörande detalj i och med hur få poäng de offensiva spelarna faktiskt gjort i United här i ligaspelet.

Luton kommer med all säkerhet till spel utan Andersen, Potts, Burke, Berry och Lokonga här men Bell ser ut att kunna hinna tillbaka här. Han ges en 50-procentig chans att lira. Med det sagt, samma Luton-elva här högst troligt, som senast i matchen mot Liverpool – en fight Luton plockade ett poäng i.

Så ett Luton något på rätt spår här får vi ändå slå fast och med självförtroendet intakt, men det är samtidigt en jätteskillnad på att lira hemma- och på bortaplan, Luton borta kommer inte plocka alls mycket poäng i PL under 23/24 och Uniteds första 30 mot FCK, tror vi innebär att United vinner tryggt här. Hojlund hänger minst en balja och United vinner med två mål eller fler. 2-0 eller 3-1 säger vi och klickar in United (-1.5 asian handicap) till fina 1.93x insatsen hos ComeOn! Bra värde här i och med hur mycket mål Luton faktiskt släpper in på resande fot.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se