Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Athletic Bilbao - Celta Vigo


Spela!
Datum: Fredag 2023-11-10 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.16
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Celta Vigo fortsätter att tappa poäng och har numer radat upp åtta raka poängtapp inför fredagens möte mot Athletic Bilbao. Får det tufft på nytt här.

Athletic Bilbao tycker vi stått för en jättefin höst här i La Liga så här långt och någonstans så känns det verkligen som att de tagit ytterligare ett steg nu, sett till i fjol och sett till de säsonger där man onekligen stått och trampat vatten, och missat Europa-spel alldeles för många gånger under de senaste åren. Valverde in har gett resultat med andra ord, de har ytterligare en dimension i sitt spel nu där både defensiven fungerar lika bra som tidigare, men där offensiven har tagit minst ytterligare ett kliv, ett lag att lita på numer som garanterar någon slags höjd vecka in och vecka ut.

För även fastän resultatraden kanske inte är sådär jätteimponerande, så gäller det att titta lite närmre på deras spelschema här för att bilda sig en uppfattning om vad man har gjort och inte. Athletic Bilbao har bara förlorat tre matcher den här säsongen, mot Real Madrid, Barcelona och Real Sociedad – de två sistnämnda på bortaplan. Och då är även de två nederlagen Bilbaos enda sedan omgång 1 i La Liga, där man just ställdes mot Real Madrid.

Så det här Bilbao är ett oerhört svårslaget gäng, som dessutom nu kliver in här i fredagens fight som tabellsexa och med två raka vinster, de slog Villarreal på bortaplan här närmst i helgen och stod väl där för en mäkta imponerande första-halvlek. De hade hängt tre kassar efter halvtimmen spelad och var fullständigt överlägsna i det mötet, hela vägen fram till matchminut 85 där man sedan slappnade av och släppte in två sena mål. Så verkligen ett Bilbao som är riktigt bra just nu, ett lag som inte förlorat här hemma sedan den 12 augusti och som därför även går för alla tre poäng här på fredag. En minst sagt befogad favorit här, de är minst två nivåer bättre än det här Celta Vigo i dagsläget.

Raul Garcia, Herrera och Alvarez är alla tre definitivt out här för Bilbao på fredag men det är samtidigt lirare som inte hunnit sätta något större avtryck den här säsongen, Herrera har genomfört blott 289 minuter i La Liga och Raul Garcia har registrerat 56 minuter. Alvarez har varit tillgänglig i tre matcher. Därför kommer även bästa möjliga Bilbao-lag att lira här, och det laget ska bara besegra ett Celta Vigo i det här slaget.

För det här Celta är så här långt alltså La Ligas största besvikelse får vi ändå konstatera, ständigt det här Celta man går och hoppas på ska ha en fin säsong med Aspas i spetsen, men som samtidigt väldigt sällan lyckas. Vi hittar de på en 18:e plats i tabellen här i La Liga med blott 1 vinst på 12 spelade matcher. 1-4-7, 11-20 lyder resultatraden mer exakt och den talar sitt tydliga språk. Potentialen må finnas där men uppenbarligen har Benitez inte fått till det, och ingenting tyder på någon förändring. De tar inga tydliga kliv utan står och trampar vatten och då ska vi även lyfta att Tapia åkte på ett rött kort här senast mot Sevilla och är avstängd på fredag. Även Aidoo och Ristic är out här på grund av skada.

Det här är en fight dagens Athletic Bilbao bara ska vinna här på hemmaplan, de har så mycket mer på plats och främst har de även formstarka lirare i offensiven som gör mycket poäng. Det är alltid betryggande. Inaki Williams har gjort 5+3 så här långt in på säsongen, lillebrorsan Nico står på 1+3. Sen har vi även Guruzeta här med fyra registrerade baljor. Vi räknar därför med att Bilbao drar det längsta strået här på fredag, ingen överkörning då Celta kan spela jämnt men man sett till 90, bör de står där som vinnare. 1 & under 3.5 mål testas därför till 2.16 gånger insatsen hos speljätten Speedybet. En lina Celta har löst i fem av sina sex senaste ligamatcher.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se