Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Betis - Aris


Spela!
Datum: Torsdag 2023-11-09 21:00
Land: Spanien
Liga: Europa League
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

En befogad favorit här i hemmalaget Real Betis som vid vinst över Aris, i princip är klara för slutspelet. Så blir det här.

Real Betis toppar gruppen här i Europa League med sex pinnar intakta inför omgång 4 och här på torsdag väntar den på pappret i alla fall enklaste uppgiften så här långt, och vi bör därför även kunna utgå från att de vinner.

För skillnaden är såklart stor här, Real Betis som dessutom verkligen växlat upp här på slutet efter att ha inlett säsongen trögt. Många skador satte käppar i hjulet för de under inledningen men nu är exempelvis en Fekir tillbaka och det är glädjande nyheter för Sevilla-klubben såklart. Real Betis numer bland de sex främsta i La Liga-tabellen, dessutom är de obesegrade i 10(!) raka matcher och har vunnit sex av sina åtta senaste fighter sett till alla tävlingar. De siffrorna talar sitt tydliga språk och bevisar bara att Pellegrini verkligen byggt upp något fint här under de senaste åren. Ständigt ett lag att räkna med, det här Real Betis.

Aris går samtidigt som väntat starkt nere på Cypern men upplever problem i Europa, ett mönster vi lite känner igen såklart när dessa cypriotiska lag är i fokus. De toppar sin serie på ön men placerar sig sist här i Europa League, tre poäng har det blivit på tre matcher, förlust mot Betis här närmst på hemmaplan men vinst mot Rangers hemma på ön innan dess. Och det är just där på ön man även får sikta in sig på att plocka poäng, för på resande fot räknar vi med att det blir exakt noll. 3-2-förlust här mot Sparta Prag i premiärrundan, ett lag Betis ändå håller en högre nivå än. En trygg hemmavinst är därför att vänta här på torsdag, vi har onekligen svårt att se annat nu när Betis dessutom i princip kan säkra ett kontrakt. Det är en situation de vill infinna sig, helt klart – och någonstans rotera lite mer i omgång 5 och 6.

Precis som vi tidigare var inne på har skadeläget sett allt bättre ut för hemmalaget här, Fekir gjorde comeback mot Mallorca här närmst i helgen och även lirare som Carvalho, Jose, Roca, Diao och Henrique är alla friska. Det öppnar upp för att vi får se en stark Betis-elva här på torsdag, man har betydligt fler alternativ nu och Pellegrini har dessutom varit tydlig, att han kommer att starta med lirare som Jose, Perez, Isco och Diao. Ett starkt Betis.

För Aris del ser förutsättningarna fina ut rent truppmässigt, bara Yago sägs vara out här men annars ska alla vara friska vilket öppnar upp för att man formar samma elva som senast dessa lagen gjorde upp. 2-1 slutade det mötet, till Betis.

Med det sagt så tycker vi alltså om 1 & under 3.5 mål mycket här till 2.10x degen hos No Account Bet, en rutinseger här från Betis på hemmaplan, inför superviktiga derbyt som går av stapeln mot Sevilla till helgen. 1-0 eller 2-0. Inte så mycket mer när man ändå lär ha en liten tanke på derbyt. Betis sex senaste matcher (i La Liga och EL) har fixat linan på under 3.5 mål.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se