Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Betis - Mallorca


Spela!
Datum: Lördag 2023-11-04 16:15
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 1.90
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Befogat favorit i Real Betis men värdet fortsatt intressant, vi räknar med att de slår Mallorca här hemma.

Ett nästintill otroligt utfall får vi ändå konstatera för Real Betis här närmst i veckan i cupspelet mot Hernán Cortés, visst är det en kvalitéskillnad här och det skiljer ett par nivåer men resultatet stack trots detta ut vill vi påstå när Real Betis slog Hernán Cortés med hela 12-1 på bortaplan och därmed säkrade ett tryggt avancemang till nästa runda. Den segern var dessutom Betis tredje raka och den innebar även att Betis förlängde sin förlustfria svit till nio(!) matcher nu.

Därför är det bara att slå fast att Betis är på gång igen efter en något trögare start på säsongen, något vi egentligen bara gått och väntat på då vi vet att det här gänget under Pellegrini är att räkna med. Det har de varit under en längre tid och även i år utgår vi därför från att de kommer att vara med där uppe och slåss om minst Europa League i alla fall. Champions League kan eventuellt bli svårt, men chansen finns helt klart om de nu upplevt sin lite längre svacka och fortsätter vinna fotbollsmatcher fram till först och främst jul, men även därefter.

Och ett Real Betis i det här slaget litar åtminstone vi på, de ställs här på lördag mot Mallorca som bara vunnit en match den här säsongen och det bör kunna resultera i en hemmavinst tycker man. Visst har gästerna inkasserat många kryss här, mer exakt sex stycken men deras oförmåga att vinna fotbollsmatcher bör kunna avgöra den här bataljen i Sevilla när Betis är i det här slaget. Offensiven ser bättre och bättre ut och efter 12 gjorda här i veckan, bör bara självförtroendet ha blivit större. Vi kommer heller inte ifrån att Mallorca trivs som allra bäst hemma på ön, blott 4 matcher vann man på bortaplan i fjol på 19 försök – Real Betis samtidigt obesegrade här hemma under 23/24.

Real Betis kommer till spel på lördag utan Iglesias, Bartra och Fekir men Sabaly ser ut att vara tillbaka här och spelredo, vilket vi får konstatera är ett positivt skadeläge hos hemmalaget, sett till de inledande omgångarna. Även en anledning här till att man gått betydligt bättre, att man fått tillbaka många lirare från skada under de senaste veckorna. Henrique är ett exempel här, även William Carvalho.

Mallorca har bara Sergi Darder out här vilket vi får konstatera är helt okej förutsättningar, även fastän Darder saknas här på ett mittfält där Mallorca lidit stort, noll gjorda mål på två matcher när han inte funnits med. En bra lirare och en kreatör här mittfältet trots allt.

Och här tänker vi alltså att små marginaler till slut kommer att avgöra då Mallorca uppenbarligen stått emot väldigt bra, trots få vinster. De spelar i princip alltid jämnt och faller tillbaka och orsakar på så vis problem för sina motstånd. Men över 90 minuter, med en Willian Jose i bra slag med fyra mål här närmst, räknar vi med att Betis får in det där avgörande målet till slut, hemmaplansfördelen en annan faktor vi tror får det hela att väga över. Vi klickar därmed in Real Betis som vinnare till finfina 1.90x degen hos No Account Bet här och säger Real Betis 1-0 eller 2-0. Jättefint värde i och med dagsformen.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se