Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Sociedad - Barcelona


Spela!
Datum: Lördag 2023-11-04 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 4.25
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Real Sociedad som vinnare här i lördagens fight mot Barcelona är allt annat än ett omöjligt utfall. Vi tror på hemmalaget och räknar med att de gör match av det hela.

Real Sociedad kliver in i lördagens fight mot Barcelona med alla anledningar att tro på, inte bara poäng utan vinsten här och vi är även helt övertygade om att de faktiskt enbart har siktet inställt på tre pinnar. Och ingenting annat. Och så bör det mycket väl kunna bli här.

För så bra är det här Real Sociedad just nu, och det rör sig absolut inte om någon tillfällighet som bekant utan Alguacil har gjort ett gediget arbete under de senaste åren och skapat ett av La Ligas mest svårslagna gäng. Real Sociedad stod i fjol för en jättefin säsong som ledde till spel i CL i år och där kommer de högst troligt att ta sig vidare till ett slutspel, allting talar för det i alla fall. Samtidigt har de växlat upp ordentligt här i La Liga nu, Real Sociedad infinner sig på en femteplats här trots en något svag start och det är en tydlig indikation på hur bra de faktiskt är. Blott två förluster har det blivit under säsongen 23/24, mot Real Madrid och Atletico – båda på bortaplan. Uddamålsförluster i båda matcherna dessutom.

Vi tänker därför att Real Sociedad här hemma bör ha en god chans att besegra Barcelona, Barca har inte alls imponerat här på slutet utan haft det ganska jobbigt med bland annat en förlust mot Real Madrid, de var illa ute mot Shakhtar dessutom och slog bara Bilbao med 1-0 på hemmaplan. Innan dess, 2-2 mot Granada just på resande fot. En tät kamp är att vänta och vi vore inte alls förvånade om hemmalaget drog det längsta strået här, deras resultatrad här säger det mesta (4-2-0, 15-8).

Real Sociedad kommer till spel på lördag utan Andre Silva, David Silva, Tierney och Merquelanz men det är samtidigt lirare Sociedad klarat sig väldigt bra utan, den förstnämnda har registrerat blott 30 minuter den här säsongen, Tierney står på totalt 234 minuter och David Silva har ännu inte lirat en match. Därför är det bara att slå fast att det bästa möjliga Real Sociedad kommer att lira här mot Barca på lördag.

Hos Barcelona har däremot frågetecknen varit många under de senaste veckorna, skadeläget ser bättre och bättre ut men absolut att lirare som Lewy, Pedri och Raphinha omöjligt kan vara i matchform. Lewy och Raphinha gjorde comeback här mot Real Madrid och satte inget större avtryck och Pedri sägs göra comeback här via ett inhopp. Oklar status däremot på Frenkie, han har tränat på i veckan och kan eventuellt vara uttagen i en matchtrupp.

Oavsett vilken elva Barca ställer fram här på lördag räknar vi som sagt med att de får det tufft, rytmen i spelet har påverkats mycket här när Xavi har varit tvungen till att hitta nya lösningar när han saknat sina nyckelspelare (bara gjort ett mål i fyra av sina sex senaste matcher). Nu kan de vara tillbaka här men vi har svårt att se att allt ska klaffa direkt. Drömläge för Sociedad att ställas mot Barca nu säger vi och klickar in Real Sociedad & under 3.5 mål till skyhöga 4.25x pengarna hos ComeOn. Ett odds som kittlar! Vi säger 2-1 Real Sociedad.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se