Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

West Ham - Arsenal


Spela!
Datum: Onsdag 2023-11-01 20:30
Land: England
Liga: EFL Cup
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Arsenal kliver som väntat in som favorit här i onsdagens åttondelsfinal i EFL Cup mot West Ham och det av rimliga skäl såklart, de tuffar på bra i Premier League och toppar även sin Champions League-grupp efter tre spelade omgångar. Ett lag att lita på numer, och ett lag som garanterar en fin nivå och har man en bra dag på jobbet, så ska man såklart vinna onsdagens fight.

Det är dock ett klurigt motstånd som väntar här för Arsenal, West Ham på bortaplan i EFL Cup. Sammananhanget gör uppgiften något tuffare, det är känslan så här på förhand och trots att vi lockas av värdet på Arsenal direkt på 1×2-marknaden, så känner vi att målmarknaden är betydligt mer intressant. Lagen har någonstans mindre att förlora här i EFL Cup, ironiskt nog då man ryker vid ett nederlag. Det är ofta lite mer go här från de sämre lagen och det talar för mål här på Olympiastadion på onsdag.

Arteta förväntas även rotera en aning i elvan här, tufft, tufft spelschema här i ryggen och framöver med både PL, EFL Cup och Champions League. Arsenal ställs mot Newcastle borta i helgen och har en nyckelmatch mot Sevilla bara några dagar senare i CL. Därför bör vi ändå kunna räkna med att få se lite rotation i laget, detsamma gäller dock West Ham här som även de lirar ute i Europa, och den mixen av lite nytt på banan, och med EFL Cup-fotboll på schemat, tycker vi talar för att vi åtminstone får se minst tre baljor i den här matchen. 2-1 åt något håll, eller till och med 2-2. Överspelet därför intressant här.

Edson Alvarez och Lucas Paqueta är båda avstängda här i helgen mot Brentford, vilket innebär att Moyes kan komma att slänga in de i en elva här på onsdag istället. Det innebär alltså att West Ham har alla lirare tillgängliga för spel här vilket är positivt såklart när ett tufft schema väntar, inga skador men vi kan som sagt trots detta räkna med att det roteras en aning här, Fabianski lär starta och en lirare som Mavropanos lär även han kliva in från start här – även Soucek.

För Arsenals del är som bekant fortsatt Timber out och även Jesus och Partey kommer att missa den här matchen, de två sistnämnda förväntas vara out ett par veckor och tungt detta för Arsenal såklart som haft de borta mycket den här säsongen. Där tappar man såklart kvalité. Jorginho, Vieira, Nelson och Havertz förväntas alla att starta här och även en lirare som Kiwior och Trossard, ett Arsenal som alltså lär rotera lite och det tror vi som sagt kommer att öppna upp matchbilden en aning.

Över 2.5 mål i matchen till 1.90x insatsen tycker vi därför om mycket här, finns till 1.80 hos många spelbolag men här sticker No Account Bet ut hakan och vi hugger det fina oddset. 2-1 åt något håll är som sagt ett rimligt utfall här när båda lagen går för avancemanget, lirare i en startelva med mycket energi som lär vilja visa upp sig. Mål, mål och mål! Lycka till här nu.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se