Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 1/11


Spela!
Datum: Onsdag 2023-11-01 20:30
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 44. Stor analys av kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 20:29.

Europatipset med matcher från EFL Cup, Coppa Italia, DFB Pokal, League One och skotska Premiership, Man United – Newcastle som matchnummer 1 och och West Ham – Arsenal som nummer 2, det säger allt, finfin onsdag som väntar här och i vanlig ordning när det vankas cupfotboll, så bjuds det på superfina möjligheter. Arsenal väntas streckas högt, även Everton, Blackpool och bland annat Hearts (11). Häng med! Vår analys och vårt spelförslag, i vanlig ordning här nedanför. Lycka till!

1. Manchester United – Newcastle, 1X2

Ett miljöombyte som öppnar upp för alla typ av utfall på Old Trafford, Newcastle det bättre laget men hemmaplansfördelen bör kunna spela en avgörande roll. EFL Cup alltid klurigt tidigt in dessutom, alla tecken fullt rimligt här i match nummer 1. Trots att det svider lite, i och med den superjämna streckfördelningen.

2. West Ham – Arsenal, X2

Fördel Arsenal här inför såklart och därför även en befogad favorit, krysset är dock inte alls en dålig idé när gästerna väntas streckas till runt 65%. West Ham bör kunna spela jämnt här hemma. 1-1 eller 1-2!

3. Chelsea – Blackburn Rovers, 1

Trots närmre 90% på Chelsea här tänker vi att det enda rimliga är just spiken, trots den svaga insatsen i helgen. Förlust på nytt alltså, men Blackburn är fortsatt en bit efter och vi har trots allt fått se en del positiva insatser från Chelsea här på slutet. Lite mål har som bekant börjat trilla in och det ska räcka till en trygg vinst här hemma mot Blackburn. 2/3-0.

4. Bournemouth – Liverpool, 2

Liverpool även de till runt 90% här och även fastän det kanske vore rimligt att fälla någon av Chelsea eller Liverpool, så låter vi bli. Stor skillnad råder här och titlar törstar Liverpool alltid efter. Bournemouth vet vi även är ett av Premier Leagues svagaste lag den här säsongen. Trygg bortavinst.

5. Ipswich – Fulham, 1 2

Ett väldigt spännande möte här där vi räknar med att ett jätteformstarkt Ipswich kommer att gå för vinsten här mot Fulham, de har inget att förlora och mår jättebra. Fulham däremot, det bättre laget men något ojämna – fin insats här närmst mot Brighton. Gaffel? Känns bra.

6. Everton – Burnley, 1X

Ett obligatoriskt kryss här i match nummer 6 när Everton streckas till över 70% och även rimligt att plocka med tvåan i och med miljöombytet, helt klart ett alternativ i alla fall men ettan är svår att avstå från i och med verkligheten i Premier League. Vi kör 1X och stannar där.

7. Udinese – Cagliari, 1X

Udinese har spelat oavgjort i fyra raka matcher i Serie A här inför onsdagens Coppa Italia-fight mot Cagliari och krysset är av den enkla anledningen ett givet tecken att ha med här. De har svårt att vinna matcher men defensiven är ett vapen, 1X blir därför vårt val här. Känns bra.

8. Hertha Berlin – Mainz, 1 2

Hertha bland de tre främsta i Bundesliga 2 och Mainz tabelljumbo i Bundesliga 1, väntad favorit här i Hertha av den anledningen då laget mår betydligt bättre. Mainz ska dock inte räknas bort helt, ett miljöombyte kan visa sig vara exakt det de behöver – dessutom lite på gång här nu med poäng i två av de tre senaste omgångarna i Bundesliga. Gaffeln testas och så jobbar vi bortavinsten.

9. Fleetwood – Blackbool, X2

Stor skillnad sett till antal poäng här där det är stor fördel Blackpool, dock är de absolut allt annat än en garanti här på bortaplan där de knappt faktiskt vunnit. Fleetwood är dock tabelljumbo sett till ”hemma”-tabellen. X2 någonstans därför det mest rimliga alternativet här.

10. Dundee FC – Glasgow Rangers, 2

Glasgow tappar inte alls många poäng bortsett från mot Celtic och därför lär det dröja lite innan de åker på nästa smäll nu när de torskat 3 av 10 matcher. Dundee FC är man två steg större än och vi nöjer oss därför också med tvåan – trots närmre 90% på Rangers. Streckas högt av rimliga skäl.

11. Hearts – Livingston, 1X

Hearts är bättre än Livingston men har inte alls kommit igång än under den nya säsongen, blott 3 vinster har det blivit på 10 matcher och därför ett kryss att ha med här när hemmalaget streckas till över 70%. Fina möjligheter i det tecknet, Livingston kan spela jämnt – bara förlorat 4 av 10 matcher.

12. Motherwell – Aberdeen, 1

En jämnare fight än den tidigare (11) så här på förhand och just därför gillar vi också spiken här, under 50% på Motherwell i dagsläget och det lockar. Gäller att sticka ut hakan en aning och jobba de lite tuffa lösningarna, det här blir just en sådan – jobbar vi krysset stenhårt i match nummer 11 istället.

13. St Johnstone – Kilmarnock, X2

St Johnstone står fortfarande på noll vinster ni omgångar in här i Premiership men är samtidigt inte helt värdelösa, spelar ofta jämnt och har ett par kryss. Rimligt därför att ha med krysset här men vi utgår såklart från höger.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se