Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 29/10


Spela!
Datum: Söndag 2023-10-29 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 43. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 14:59 och 3.5 miljoner kr i jackpot!

Superfina matcher här under söndagen och Europatipset lever på alla sätt och vis upp till förväntningarna. Vi har ett Manchester-derby som match nummer ett och sen så fortsätter bara de fina matcherna att avlösa varandra, Liverpool lirar, Brighton lirar, Napoli ställs mot Milan och så har vi även Inter vs Roma. Dessutom en superspännande omgång i Allsvenskan här med bland annat Peking – Malmö FF. AIK ställs mot Halmstad. Det är väl bara att köra igång, ni hittar i vanlig ordning vårt spelförslag här nedanför och så en stor, stor analys. Även ett härligt erbjudande till Manchester-derbyt! Missa inte det.

1. Manchester United – Manchester City, 2

Stor skillnad här inför derbyt på söndag såklart och här skiljer väl ändå minst två nivåer lagen åt? Vi känner det och trots att vi har att göra med ett derby – som tenderar att leva sina egna liv – väljer vi Man City här och stannar även där. Ingen som helst anledning att slösa tecken – Man City lär stanna vid 70% här, vilket är bra.

2. Aston Villa – Luton, 1

Spiken ett alternativ här hela vägen upp till 99% säger vi, klasskillnad på egentligen alla plan och Aston Villa är på riktigt. Hatten av för Emery här som lett laget till 11(!) raka vinster på Villa Park. Det blir en 12:e här. 2-0 eller 3-0.

3. Liverpool – Nottingham Forest, 1X

Vi har att göra med uppåt mot fem, sex stora, stora favoriter här på veckans Europatipset-kupong och det innebär att vi måste identifiera två eller till och med tre favoriter som kan komma att tappa poäng. Liverpool fortsätter vinna fotbollsmatcher men de har matchats hårt och Nottingham är absolut inte värdelösa, vi klickar därför in ett kryss här och håller en tumme för att gästerna pallar. Låt oss se.

4. Brighton – Fulham, 1X

Ytterligare ett kryss som är givet så här på förhand i och med streckfördelningen här, Brighton i skrivande stund streckade till nästan 80% och då vet vi att de haft det en aning jobbigt här på slutet. Fulham är kapabla att lira boll och vi håller en tumme för att de står emot här. Bör inte alls vara omöjligt.

5. Napoli – Milan, X2

Vi är fortsatt lite tveksamma kring Napolis inledning och tycker Milan har betydligt mer på plats i defensiven, en lagdel som är viktig och som ofta är avgörande i Serie A sett till 38 omgångar. Dessutom fin start från Milans sida, rimligt därför att börja från höger när Napoli står som favorit. X2!

6. Inter – Roma, 1

Roma brukar förlora den här typen av matcher och vi känner oss därför otroligt trygga med spiken här då Inter ser jättebra ut. Streckas dessutom ”bara” till 65% vilket gör valet ännu enklare, Inter vinner match efter match och är bäst i Italien. Riktigt fina insatser här på slutet.

7. Athletic Bilbao – Valencia, 1X

1X heltäckande här säger vi i match nummer 7 där vi helt enkelt inte ser Bilbao förlora mot Valencia, de spelar däremot ofta jämnt och Valencia har emellanåt varit riktigt pigga under inledningen. En bortavinst blir det dock inte, utan det känns fullt rimligt att följa på svenska folket och låsa med det mittersta tecknet.

8. Rayo Vallecano – Real Sociedad, X2

En otroligt imponerande säsongsinledning av detta Real Sociedad och hatten av för coach Alguacil här som lyckats få till balansen här med både ligaspel och Champions League. Real Sociedad toppar sin CL-grupp och vinner match efter match i La Liga, förlorar därför inte här på söndag men jämnt kan det bli. X2 känns jättebra.

9. AIK – Halmstad, 1

AIK streckas högt här mot Halmstad och det gör såklart ett kryss men någonstans även tvåan intressant i och med den svaga säsongen, men här bör vi ändå kunna utgå från att AIK nu gör jobbet. Friends Arena, ett formsvagt Halmstad och så moroten i att man högst troligt säkrar kontraktet vid vinst. Det ska bara bli en vinst för AIK. Vi kör spiken här i match nummer 9.

10. IFK Norrköping – Malmö FF, 1X2

Finfina möjligheter här till vänster och vi bränner kanske lite överraskande av helgarderingen här, Malmö har inte motbevisat oss under slutomgångarna och det var just exakt vad de skulle göra, spänna musklerna och se till att lösa ett guld, men där är de inte och Peking, som inte har något att spela för, känner vi därför mycket väl kan blir ett klurigt motstånd här. Under 10% på Peking. Vi testar.

11. Mjällby – BK Häcken, X2

Häcken säkrar definitivt tredjeplatsen och Europa om de slår Mjällby på söndag och så räknar vi med att det även blir, trots storförlusten i Europa League i torsdags. Mjällby har otroligt nog främst presterat på bortaplan i år, bara Varberg är alltså sämre sett till ”hemma”-tabellen – 7 förluster av 13 möjliga lyder facit. X2 känns därför bra.

12. Lille – Monaco, 1 2

Superspännande möte här mellan två formstarka gäng i Lille och Monaco, en vinst kan innebära stora saker för båda lagen och dit siktar de båda. Monaco går alltid för tre pinnar, det öppnar upp för en galen tillställning här och får även gaffeln att kännas riktigt bra. Lille heller inte nöjda här med något annat än vinsten – starka hemma dessutom.

13. Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund, X2

Eintracht har bara förlorat en match den här säsongen vilket öppnar upp för en härlig fight här när Dortmund tittar förbi, men i slutändan håller Dortmund en så pass hög nivå just nu att X2 känns jättebra. De slog Newcastle på bortaplan här närmst och har bara två pinnar upp till förstaplatsen. Dessutom lyder resultatraden 6-2-0, 17-8, vilket säger en del. X2 heltäckande.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se