Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester United - Manchester City


Spela!
Datum: Söndag 2023-10-29 16:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: City -1.5 mål
Odds: 2.73
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Stor skillnad råder här inför Manchester-derbyt på söndag. Vi räknar med att Manchester City vinner tryggt på Old Trafford.

Det är svårt att hitta argument för att Manchester United ska få med sig någonting härifrån ett möte mot Manchester City, onekligen är det så och det är väl egentligen bara det faktum att det är just ett Manchester-derbyt, som öppnar upp en aning för ett oväntat utfall, som bekant tenderar derbyn att leva sina egna liv, men vi har samtidigt jättesvårt att se just ett sådant utfall här.

För Manchester United mår inget bra i dagsläget, vi vet vilken tuff säsongsinledning de haft och ingenting tyder på att en förändring är på gång. De ser onekligen ut att trampa vatten och trots att de nu vunnit ett par raka matcher här, mer exakt tre stycken så har insatserna varit direkt svaga. Sheffield var till och med bättre än United under första 45 och mot Köpenhamn hade United direkt tur att man lämna banan med tre poäng. Blott ett poäng för United i Champions League alltså, även det är en tydlig indikation på att allting inte stämmer.

Därför är det bara att slå fast att Manchester City är en befogad favorit här, visst har de inte nått samma nivå som under våren i fjol men det är exakt hur Man City brukar se ut under den här delen av säsongen. De växlar alltid upp till slut och gör det speciellt i den här typen av matcher, ett Manchester-derby kan mycket väl vara stunden där de bestämmer sig för att lägga i ytterligare en växel och gör de detta, bör de vinna den här matchen väldigt tryggt. För så stor är skillnaden i dagsläget.

Martinez, Shaw, Diallo och Malacia är alla fyra definitivt out här för Manchester United på söndag samtidigt som Casemiro är ett frågetecken efter smällen han åkte på under landslagssamlingen. Det återstår därför att se ifall han startar här eller inte, men högst troligt ser vi alltså brassen på bänken.

För Manchester Citys del missar med all säkerhet Akanji matchen på grund av en avstängning och Kevin de Bruyne är out sedan tidigare, alltså bara två avbräck inför söndagen och här är det bara att direkt slå fast att det finns gott om ersättare till Akanji. Så nästintill bästa möjliga förutsättningar för City och här bör vi därför kunna utgå från att Håland, Foden, Alvarez, Doku, Silva och Rodri alla startar. Ett lag, vi räknar med gör det jobbigt för ett skakigt Manchester United-försvar.

Med det sagt så tänker vi att vi testar en slant på Manchester City (-1.5 asian handicap) här till skyhöga 2.73x pengarna hos spelbolaget ComeOn, ett fint värde i och med hur svaga Man United faktiskt sett ut här på slutet, möjligtvis lite modigt kan tyckas i och med ett derby, men här räknar vi med att hela City och speciellt Håland steppar upp. 3-1 Man City.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se