Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Barcelona - Real Madrid


Spela!
Datum: Lördag 2023-10-28 16:15
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2
Odds: 2.75
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Barcelona vs Real Madrid! La Liga bjuder på alla sätt och vis till här under lördagen och wow vilken jäkla fotbollsdag vi har framför oss här, hela helgen är en minst sagt wow-helg med just El Clasicot här i La Liga, ett Manchester-derby under söndagen men där vi även bjuds på fighter som Napoli – Milan & Inter – Roma. Då ska vi absolut inte glömma omgång 27 i Allsvenskan som rullar igång här under helgen.

Och nu talar även det mesta för att lördagens El Clasico kan komma att bli en riktigt underhållande fight, Barca är ute efter revansch här i tävlingssammanhang då de torskade med hela 4-0 här närmst mot Real Madrid i just Barcelona (returmötet i Copa del Rey-semin). En viss Karim Benzema gjorde hattrick då men det har spelats en match mellan lagen sedan dess, en träningsmatch inför 23/24 och den fighten vann Barcelona med 3-0.

Så verkligen spridda skurar sett till inbördes möten och även när vi tittar längre tillbaka, det förstärker känslan av att lördagens El Clasico är mer oviss än någonsin då vi trots allt vet att både Barcelona och Real Madrid haft sina utmaningar under de senaste åren. De känns jämnbra, samtidigt som känslan även säger fördel Real Madrid i och med att Vini hittat tillbaka och att man har Bellingham och just sitt starka mittfält med både stor, stor kvalité och rutin. Även det faktum att Barca lider av ett par skador Inför matchen talar för Los Blancos, för Real har i princip en trupp intakt om vi bortser från de två långtidsskadorna på Courtois och Militao. Och här är det bara att konstatera att Kepa och Rudiger gjort det bra i deras frånvaro. Därför lutar vi ändå mot Real Madrid här som känns snäppet vassare för dagen.

Skadeläget i Barcelona-lägret är en aning ovisst här inför lördagen men det sägs att Felix och Lewandowski båda ska vara spelredo här och starta. Det är däremot inte helt fastställt än, Lewy har varit out under ett par veckor här nu och inte gjort en minut sedan den 29 september, Felix fick vi samtidigt se kliva av banan här närmst mot Shakhtar efter en rejäl smäll. Då är även Raphinha ett stort frågetecken här, han har heller inte lirat fotboll sedan den 29 september och gjorde då enbart 37 minuter mot Sevilla. Addera därtill att Frenkie de Jong högst troligt är out, eller åtminstone inte kommer att starta då han har varit skadad i uppåt mot en månad nu. Han sägs dock ha tränat med laget här i fredags.

Så rejäla frågetecken i Barca-truppen inför lördagen och det bör kunna påverka utfallet när ett så pass tufft motstånd tittar förbi, vi vet dessutom även att Pedri, Kounde och Sergi Roberto är out sedan tidigare och därför är det bara att slå fast att förutsättningarna inte är helt optimala för Barca.

Real Madrid har som sagt bara Militao och Courtois out här, även en Ceballos förvisso och Guler men det är två lirare som knappt lirat den här säsongen – Guler på noll minuter. Ceballos har 73 minuter i benen säsongen 23/24.

Vi tycker därför också värdet sticker ut här på Real Madrid en aning, No Account Bet bjussar på hela 2.75x insatsen och trots Barcas fina hemmafacit, måste vi slå fast att det är riktigt bra. Inte Camp Nou som gäller här heller utan Olímpic Lluís Companys. Något har det trots allt. Vi kör därför Real att vinna här på östkusten och säger 2-1 Real Madrid.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se