Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Crystal Palace - Tottenham


Spela!
Datum: Fredag 2023-10-27 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 2.13
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Crystal Palace på Selhurst Park är absolut en knepig uppgift, vi räknar med att Spurs får det jobbigt här. Jämnt och inget målkalas.

Spurs har tagit oss alla med storm här under hösten och vilket jäkla utfall de ändå fått under inledningen på säsongen, de toppar Premier League när vi här strax kliver in i november månad och är alltså fortfarande obesegrade. Trots att de ställts mot tufft motstånd. Därför är det bara att konstatera att Spurs med all rätt kliver in i fredagens möte som favorit, högst troligt drar de nog det längsta strået här trots allt om de kommer rätt in i det hela, men vi höjer samtidigt ett litet varningsfinger för värden Crystal Palace, som vi vet har en fin solid defensiv och som även de fått en fin start på årets säsong.

Vi hittar Palace på en 11:e plats i tabellen med resultatraden 3-3-3, 7-11, blott 11 insläppta mål här efter nio spelade matcher och då kan vi även nämna att fyra av dem elva, kom här närmst mot Newcastle på bortaplan. Fram till dess, bara 7 insläppta mål på 8 matcher och därför är vi övertygade om att Palace kan göra match av det hela, genom att prioritera defensiven. Det är Roy väl medveten om såhär inför. Det är en sak som är säker.

Vi tänker därför att vi även kommer att få se den typen av fight här på Selhurst Park på fredag, en mer tillknäppt tillställning där Spurs kommer att ha det ganska jobbigt i den sista tredjedelen. Lite som man hade det mot Luton senast det begav sig på bortaplan under första 45, Palace är ännu bättre och har bara släppt in blott tre mål här på Selhurst Park den här säsongen. Sammanlagt har vi fått se sex mål på fyra matcher här, det finns därför anledningar att titta närmre på underspelet när spelbolagen är inne på att en betydligt öppnare fight väntar här, de tror stenhårt på målen och vi är alltså inte helt övertygade om detta. Tvärtom säger vi.

Crystal Palace kommer till spel utan Olise, Eze, Ferguson, Tomkins, Henderson och Schlupp på fredag, något vi även tycker talar för underspelet här då Palace inte alls kan inta mötet med samma typ av attityd när de offensiva spelarna saknas. Ett mer defensivt Palace här som såklart även hyser stor respekt för det här Spurs. Det gäller att vara försiktig.

För Tottenhams del förväntar vi oss inte att se några större förändringar i en startelva sett till hur det såg ut senast mot Fulham då man har alla de 11 gubbarna tillgängliga för spel här, ett byte däremot kan Ange Postecoglou visa sig göra här nu när Bissouma är tillgänglig igen efter att ha avtjänat sin avstängning. Hojbjerg out och Bissouma in alltså.

Med det sagt så finner vi som sagt värdet i underspelet här och mer exakt i den klassiska linan, under 2.5 mål. Finfina 2.13x insatsen får vi för det hos ComeOn och vilket är alldeles för bra för att inte testas. Spurs kan mycket väl vinna igen, men absolut att det blir tight, 1-0 eller 1-1 till och med, vore inte en jätteskräll. Då känns det ändå bra att vi har råd med ett 2-0-resultat också om Spurs nu visar sig fortsätta flyga här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se